Alle categorieën

Home>Producten>Brandewijn

Bosolac speciale kwaliteit XO-brandewijn 700ml 40%abv


Plaats van herkomst:China
Merk:Bosolac
Minimum bestelhoeveelheid:Een container
Details van de verpakking:Elke fles verpakte geschenkdoos, 6 flessen / doos
Levertijd:7 dagen verzending na bestelling bevestigen
Betalingscondities:T / T, LC, OA
Capaciteit van de levering:8000 dozen / dag

Minimum bestelhoeveelheid:

12000


Omschrijving
11

Bosolac speciale kwaliteit Brandewijn XO wordt gedistilleerd in Prulho Frankrijk, gemengd en gebotteld in China. Exotische druiven, materialen en technologie staan ​​garant voor de unieke smaken. De handgemaakte glazen fles voegt zijn elegantie toe. Klanten beschouwen het als een goede keuze voor feesten en feestelijke gelegenheden. Het is geen verrassing dat je zult genieten van de volle smaak en de ietwat sterke smaak.


22

33


44

55

Leidt de export gedurende 7 opeenvolgende jaren. Snelle levering, gegarandeerde kwaliteit en uitstekende after-sales service. Bied u een vijfsterren one-stop-shopping-ervaring. Bij geen van de producten die op de markt circuleren, zijn er voedselveiligheidsincidenten geweest. De tevredenheid uit het klantonderzoek bedraagt ​​meer dan 90%. Wij accepteren toezicht en correctie van wereldwijde klanten en professionele instellingen.

5

10

66

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. is gevestigd in het twee-type industriepark in Liuyang City. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. is gevestigd in het twee-type industriepark in Liuyang City, met een oppervlakte van 23259.67 vierkante meter. 5 grote gebouwen, elk met een bouwoppervlakte van ongeveer 5000 vierkante meter. Dat is de eerste grootschalige enkele schilderij whisky distilleerderij in China. En het is de vierde distilleerderij die is geïnvesteerd door Goalong Liquor Group.

1. Is deze brandewijn echt 6 jaar oud?

Ja, Special Grade Brandy wordt gedistilleerd en gemengd in Frankrijk, die meer dan 6 jaar in eikenhouten vaten in Frankrijk heeft gerijpt. En botting in China door Goalong Liquor group.

2. Kunnen we ons eigen logo of ontwerp op het etiket gebruiken?

Ja, wij accepteren aangepaste ontwerpen. We hebben ook een team van ontwerpers om u te helpen bij het ontwerpen.

3. Wat is de inhoud van de fles?

We hebben een fles van 700 ml bij de hand. Wij kunnen de mal voor uw geautoriseerde fles openen.

4. Wat zijn de openingscyclus en de kosten van de mal?

Onze matrijsopeningscyclus duurt gewoonlijk ongeveer twee weken, verdeeld in mechanische flessen en handmatige flessen, en de kosten liggen tussen de 300 en 1500 dollar. Gezien de langdurige samenwerking in de toekomst kunnen we overwegen om bij de eerste grote bestelling de matrijsopeningskosten terug te betalen.

5. Wat moet ik doen als de goederen tijdens het transport naar de lokale omgeving ernstig beschadigd raken?

Onze verpakkingen zijn geschikt voor internationaal transport en het schadepercentage is extreem laag. Maak binnen 2 uur na ontvangst van de goederen foto's en verzamel bewijsmateriaal. Wij vergoeden uw volgende bestelling op basis van het daadwerkelijke verlies.

6. Wat moet ik doen als wijnlekken en etiketfouten worden veroorzaakt door onjuiste processen of productie die de verkoop beïnvloeden?

Omdat het etiketteren door een machine wordt uitgevoerd, is het foutbereik zeer laag

het is moeilijk om de fout met het blote oog te zien, dus u kunt erop vertrouwen. Wat betreft het probleem van wijnlekkage: aangezien het deksel vele malen is verbeterd, is de kans op wijnlekkage zeer klein. Als het echt om fabrieksredenen gaat, neem dan een foto als bewijs en wij zijn bereid de bijbehorende verantwoordelijkheid te dragen.

7. Klanten op onze markt staan ​​zeer afwijzend tegenover Chinees eten, omdat er veel voedselproblemen zijn in China. Hoe kunnen we de twijfels van de eindmarkt wegnemen?

Indien nodig kunnen wij meewerken met QS-testen of andere internationaal gecertificeerde BV, inspecties door derden etc. Absoluut garant voor de kwaliteit. Vergeleken met andere grote merken sterke drank zijn onze producten kosteneffectief. De prijs is gematigd en de kwaliteit is gegarandeerd. Ik geloof dat dit je zeker zal helpen een grotere markt te openen.

8. Wat als er een verschil is tussen bulkwijn?

en wijn proeven? Elke keer dat een monster wordt verzonden, brengen we het bijbehorende label aan en bewaren we een kopie in het monsterrek van het bedrijf. Bij het produceren van bulkgoederen zullen wij inzetten en produceren op basis van monsters, dus het probleem dat u overweegt bestaat in principe niet.

9. Ik wil 6 flessen kopen whisky. Kan uw bedrijf onder rembours leveren?

Omdat wijn gevaarlijk en kwetsbaar is, raden wij u af om 6 flessen te kopen. Je kunt eerst één flesje proberen. Vanwege lokale express accepteren wij geen rembours.

10. Hoeveel inspecties zijn er mogelijk tijdens het gehele productieproces, en hoeveel volledige inspecties?

Al onze functies zullen wederzijdse inspecties en zelfinspecties uitvoeren. Daarnaast vinden er 2 willekeurige inspecties plaats

en 1 volledige inspectie.

Details
2
3
4
5
6
ONDERZOEK