Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Wees altijd klaar om te reageren op de oproep, om te vechten, om de oorlog te winnen --- naar het verkoopteam van Goalong voor binnenlands merk;

Jan 01 7070

    Om aan de behoeften van de ontwikkeling van het bedrijf te voldoen, moet de cohesie van het verkoopteam worden verbeterd. Goalong Group organiseerde binnenlandse merkverkopers om een ​​tweedaags militair trainingsevenement uit te voeren in het China-Australië Nanying National Defense Theme Park. Het belangrijkste doel van dit evenement is om professionele vaardigheden te temperen en de algehele kwaliteit te verbeteren, teamgeest te cultiveren. Laat elk lid van het team om de efficiëntie in het werk te verbeteren. Elke persoon die betrokken is bij militaire training houdt zich aan strikte eisen en training, houdt zich aan de geest van niet bang zijn voor ontberingen. Door deze training stelt ons verkoopteam, onder de premisse van aanvankelijke beheersing van bepaalde militaire vaardigheden, collectivisme op en verbetert het de cohesie van het hele team.

team2

team1

team3 Alle acties volgen het bevel en niemand kan achterblijven. Onder de zorgvuldige coach van de instructeurs voltooide de verkoop van Goalong Group de ene zware trainingstaak na de andere. Deze activiteit oefent de wilskracht en het doorzettingsvermogen van de medewerkers uit en versterkt het concept van organisatiediscipline van de medewerkers. Iedereen voelde diep de vreugde en ontberingen van het militaire leven, realiseerde zich het belang van militaire training en bereikte het doel van het trainen van het wolvenverkoopteam.

team 6

team 4

team 3

 Door deze activiteit zullen de verkoopelites van de Goalong Group de geest van militaire training krachtig voortzetten in hun toekomstige werk en de organisatorische discipline en hardwerkende geest die in de militaire training is gekweekt, in hun dagelijkse werk brengen. Door de niet-aflatende inspanningen van iedereen is het verkoopteam van het merk Gaolang gesmeed tot een sterk, gedisciplineerd team dat toekomstige uitdagingen met een geheel nieuwe geest zal aangaan!

team 5

Goalong-team