Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

CHINESE WHISKY DISTILLERIJEN

2021-11-23

Op 2 november 2021 kondigde Diageo aan een malt whisky-distilleerderij op te richten in Yunnan, China. Welke fabriek voornamelijk Chinese malt whisky distilleert. Het project is van plan om 500 miljoen yuan te investeren en verwacht binnen twee jaar met de productie te beginnen. Pernod Ricard heeft het voortouw genomen om in augustus 2019 een fabriek op te richten in Sichuan om de Chinese malt whisky te distilleren. De totale investering bedraagt ​​ruim 1 miljard yuan. De fabriek is van plan om in 2021 officieel met de productie te starten. Maar definitief nieuws is er nog niet.


De internationaal bekende sterke drankbedrijven hebben deelgenomen aan het distilleren van Chinese whisky door te investeren in fabrieksbouw. Ook de grote binnenlandse distilleerderijen hebben de laatste jaren de nieuwste actie. Er zijn al veel whiskystokerijen in China. Hieronder is het deel: van Chinese whiskystokerijen kaartinformatie voor uw referentie.

Chinese whiskykaart

Met de continue groei van de consumentenvraag en consumptiescenario's, evenals de erkenning van made in China in het buitenland. En de binnenlandse jonge consument wordt zich steeds meer bewust van whisky. Chinese whisky moet een nieuwe groeimogelijkheid hebben. De lente van Chinese whisky komt eraan. Onze Goalong Group heeft de eer om de eerste stap voor op schema te zetten.

Goalong whisky distilleerderij

Chinese whiskystokerij

Gaolang Group, Liuyang-likeurdistilleerderij heeft drie sets van 5,000 liter wortdistilleerders en twee sets van 5,000 liter whisky-spiritdistilleerder, waarbij momenteel 2-2.5 keer distillatie wordt gebruikt. Deze middelgrote distilleerder kan sterke drank helpen om een ​​relatief volle en evenwichtige drankmassa te krijgen.Ook, vanwege de vier verschillende seizoenen van het zuidelijke klimaat, zal Goalong-whisky een rijke smaak en smaak hebben. zoals een volle, floraal fruitige geur.

高朗单一麦芽威士忌1

Momenteel bedraagt ​​de jaarlijkse whiskyproductie van de Goalong-groep ongeveer 15,000 vaten (3 miljoen liter). De eikenhouten vaten omvatten bourbonvaten, Tennessee-vaten, wijnvaten, cognacvaten en enkele sherryvaten. Goalong Group voegt het malt whisky-proces en Chinese lokale vaardigheden samen met het totale intelligente centrale controlesysteem. Met de inspanning van ons overzeese distilleerderteam, zal Goalong de single malt-whisky verkennen en maken die voldoet aan de lokale Chinese smaak.

蒸馏1

酿酒 团队

WeChat Image_20211117161434

Op 27 april 2021 is Goalong Group, Hunan Jialang Beer Brewing Project gestart, Het merk New Beer King Craft beer is officieel op de consumentenmarkt gekomen.

WeChat Image_20211014165416

bier

Bier drinken

Op 28 juli 2021 begon de Goalong Group-Liuyang Gaolang single malt whisky-distillatie officieel. Gaolang Group werd de eerste grootschalige single malt whisky-distilleerderijbasis in China.

Goalong whisky distilleerderij

Goalong whisky distilleerderij

distilleerderij

       De Goalong Group combineert de natuurlijke voordelen van de goede bergen en wateren van Liuyang om de Goalong-whiskydistilleerderij uit te bouwen tot een toeristisch en opleidingscentrum voor de Chinese whisky-industrie. We hopen dat Goalong-whisky een visitekaartje wordt van Chinese whisky in de wereld. Tegelijkertijd is het de eerste fabriek die whisky, cognac en andere sterke drank exporteert.

Goalong whisky 1

Nu blijft Goalong Group zich wijden aan internationale sterke dranken (brandewijn, whisky, wodka, gin) en likeuren, modedranken en de ontwikkeling, productie en verkoop van ambachtelijk bier, en biedt een one-stop dranken- en sterke drankservice voor binnenlandse en buitenlandse klanten. De missie van Goalong Group is om de wereld Chinese en Chinese whisky te laten herkennen. En laat "binnenlandse whisky" aan elk gewoon huis. We hopen dat whisky in de nabije toekomst niet langer het label "buitenlandse drank" heeft. Wij geloven dat Chinese whisky een zeer mooie toekomst heeft. De tijd zal alles bewijzen en alle inspanningen zullen goede resultaten opleveren. Japanse whisky begon in 1923, maar kreeg pas in 2003 internationale populariteit. Dit is een lang en moeilijk proces. Vergeet nooit waarom we zijn begonnen, zeg nooit dood en doe ons best om te verbeteren.Heb de moed om te oefenen, te innoveren en te ontwikkelen. De jaren zijn lang en alle inspanningen zijn het wachten waard. GA MEE VOOR DROOM!

Goalong distilleerderij ochtend