Alle categorieën

Home>News >Bedrijf Nieuws

"Gemeenschappelijke ontwikkeling voor een gedeelde toekomst", Goalong-distilleerderij tentoongesteld op de 3e China-Afrika Economic and Trade Expo 2023

2023-07-03

De zon brandt, Changsha verwelkomt Afrikaanse gasten van ver met warmte. Van 29 juni tot 2 juli werd de 3e China-Africa Economic and Trade Expo gehouden in het Changsha International Convention and Exhibition Centre met als thema "Gemeenschappelijke ontwikkeling voor een gedeelde toekomst". Goalong-distilleerderij tentoongesteld in deze conferentie met een nieuwe nationale stijl en bracht een verscheidenheid aan single malt whisky producten voor vrienden uit verschillende landen om te proberen de smaak van whisky van Liuyang uit Hunan te begrijpen.

1_ 副本
2_ 副本

China-Africa Business Expo is het grootste platform voor economische en handelssamenwerking in het kader van het Forum on China-Africa Cooperation. De 3e China-Africa Business Expo wordt mede georganiseerd door de Volksregering van de provincie Hunan en het Ministerie van Handel en is dit jaar een van de belangrijkste uitwisselingsactiviteiten tussen China en Afrikaanse landen op het gebied van economie en handel. China-Africa Economic and Trade Expo is een belangrijk mechanisme voor economische en handelssamenwerking tussen China en Afrika en een belangrijk venster voor lokale economische en handelssamenwerking met Afrika, wat van groot belang is voor China om openstelling op hoog niveau te bevorderen en een nieuwe ontwikkelingspatroon. Via deze expo krijgen we de gelegenheid om diep te communiceren met overheidsfunctionarissen, ondernemers en economische en handelsprofessionals uit zowel China als Afrika om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken en de economische en handelsbetrekkingen tussen China en Afrika verder te versterken. We zullen deze gelegenheid aangrijpen om de kracht van het merk, de productkenmerken en de innovatieve kracht van de Goalong Spirits Group te demonstreren en nieuwe vitaliteit te geven aan de economische en handelssamenwerking tussen China en Afrika.

3_ 副本
4_ 副本

(Vrienden van buitenlandse ondernemingen bezochten de stand van de Goalong-distilleerderij om tot samenwerking te komen)

5_ 副本
6_ 副本
7_ 副本

(Leiders van overheden, commerciële bureaus en ondernemersverenigingen bezochten de stand van de Goalong-distilleerderij en proefden Goalong-whiskyproducten)

Om het beste resultaat van deze tentoonstelling te garanderen, heeft Goalong Distillery zich ruim van tevoren voorbereid. We hebben ons productassortiment en proceskenmerken in alle aspecten gepresenteerd en ons unieke distillatieproces en onze whiskycultuur geïntroduceerd bij onze klanten en partners. Tegelijkertijd begrijpen we ook actief de behoeften en trends van de Centraal-Afrikaanse markt en bieden we gepersonaliseerde whiskyproducten volgens de smaakvoorkeuren van verschillende regio's om aan de behoeften van de consument te voldoen. Tijdens de tentoonstelling, Goalong single malt-whisky ontving veel suggesties en meningen, die belangrijke hulp boden voor toekomstige productproductie en procescontrole.

8_ 副本
9_ 副本
10_ 副本
11_ 副本

Op 1 juli hadden we de eer om deel te nemen aan Hunan's speciale matchmaking-bijeenkomst voor Afrikaanse producten en toerisme. Als een van de reeks activiteiten van de regering van Hunan, heeft deze matchmaking-bijeenkomst tot doel de economische en commerciële samenwerking tussen Hunan en Afrikaanse landen te versterken en de uitwisseling en samenwerking tussen de twee partijen op het gebied van producthandel en toerisme te bevorderen. De heer Alan, de oprichter van de Goalong Group, en mevrouw Joanna, het hoofd van de buitenlandse handel van de Goalong Group, vertegenwoordigden de Goalong Group om de bijeenkomst bij te wonen met Chinese whiskyproducten die rijk zijn aan lokale kenmerken van Liuyang, op zoek naar partners met de Afrikaanse markt en het verkennen van nieuwe zaken kansen samen.

12_ 副本

De China (Changsha)-Africa Economic and Trade Matchmaking Conference is een belangrijk platform voor zowel China als Afrika. Tijdens deze matchmaking-bijeenkomst hadden de buitenlandse handels- en commerciële medewerkers van Goalong Group vriendschappelijke uitwisselingen met Afrikaanse bedrijfsverenigingen en Afrikaanse ondernemingen, toonden ons merkimago en productvoordelen, bespraken samenwerkingsmogelijkheden met ondernemers en partners uit Afrika en bevorderden de verdere ontwikkeling van China -Afrika economische en handelssamenwerking.

13_ 副本
14_ 副本

Met whisky als medium, om een ​​brug van wederzijds begrip en samenwerking te bouwen, reageert de Goalong Distillery Group als Chinees bedrijf actief op het "the Belt and Road"-initiatief en draagt ​​het zijn wijsheid en kracht bij aan de samenwerking tussen China en Afrika om de speciale smaak van Chinese whisky te laten zien. Deelname aan de China-Africa Business and Trade Expo is een belangrijke mijlpaal voor Goalong Distillery. We zullen ons eerst houden aan het concept van kwaliteit en de unieke charme en voordelen van Hunan-whisky in China volledig demonstreren. We zullen actief zoeken naar matchen met Chinese en Afrikaanse ondernemingen en partners, gemeenschappelijke zakelijke kansen verkennen en culturele uitwisselingen tussen China en Afrika bevorderen. We kijken er ook naar uit om via deze beurs meer gelijkgestemde ondernemingen en partners te ontmoeten, nieuwe kansen voor de ontwikkeling van de whisky-industrie te verkennen met experts uit de whisky-industrie in binnen- en buitenland, vrienden uit alle lagen van de bevolking in China en Afrika, die samenwerken om de welvaart van de internationale gedistilleerde drankenindustrie in China en Afrika, en het creëren van een mooie toekomst voor de economische en handelssamenwerking tussen China en Afrika!

15_ 副本