Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Verzamel in Goalong, creëer een gemeenschappelijke gedeelde droom

Jan 01 7070

De datum van 12 september 2019 is een gewone dag. Maar voor ons is het een bijzondere dag.
De aandeelhoudersvergadering van Goalong Liquor Group werd plechtig gehouden in de Weense hal van Cygnet Residence om 15:38 uur.96

Goalong Liquor Brand werd opgericht in 2011 om China's eerste internationale drankmerken op te bouwen.Het bedrijf richt zich op internationale drankproductie (whisky, cognac, wodka, gin, enz.) En verkoop, het bedrijf heeft momenteel 3 verkoopdivisies, 5 moleculaire bedrijven, bijna honderd mensen (2018), bachelordiploma meer dan 50 mensen, meester van meer dan 3 mensen, professionele technologie geïdentificeerd 8 mensen, binnenlandse sterke drank die al jaren op rij de export leidt.
97

De belangrijkste deelnemers zijn als volgt:
De algemeen directeur van Goalong Liquor Co., Ltd., de heer Gao
De CEO van Goalong Liquor Co., Ltd., de heer Zhang.
De algemeen directeur van Changsha JY Co., Ltd., de heer Li,
De algemeen directeur van YJ Co., Ltd., de heer Cao,
De algemeen directeur van DP Co., Ltd., de heer Yang

Op basis van de uitgebreide afweging van de toekomstige markt- en prospectontwikkeling, besloot Goalong liquor, JY, YJ, DP om een ​​sterke combinatie uit te voeren en bereikte uiteindelijk na veel onderhandelingen een akkoord. Vier bedrijven besloten om de formele ondertekeningsceremonie van de Groepsfusie te houden op 12 september 2019, de vier bedrijven op dit moment worden samengevoegd tot een gloednieuw groepsmaatschappij - Goalong Liquor Group. Alle medewerkers van vier bedrijven zijn getuige van dit bijzondere historische moment.
98In overeenstemming met de geest van openheid, samenwerking, inclusiviteit en win-win werken onze vier bedrijven hand in hand, schouder aan schouder, en streven ze naar een betere toekomst van Goalong Liquor Group. Toen kondigde de voorzitter, de heer Alan ter plaatse, een hartverwarmend nieuws aan - neem de jaarlijkse 12 september als de dag van Goalong, een dag behoort aan elk Goalong-volk toe, aangezien ons eigen festival, op dat moment, de locatie een kookpunt is, allemaal zijn erg enthousiast over dit bijzondere festival.
100De aandeelhoudersvergadering werd na het avondbanket beëindigd, met de volledige steun van de nieuwe aandeelhouders zal Goalong Liquor Group vol krachtige vitaliteit, passie en energie zijn om de nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Tien jaar geleden ontmoetten ze elkaar vanwege likeuren, na jaren van ontwikkeling zijn ze de afgunst van anderen in hun respectieve vakgebieden. Succesvolle mensen hebben in de ogen van anderen hun eigen prestaties.

De dromen die we delen, zijn het waard om voor te vechten. Vandaag lopen we samen om nieuwe nationale merken te bouwen voor het gemeenschappelijke doel en de missie.
Goalong Liquor, wereldwijd bekend.

99