Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Goalong Liquor woonde de Chinese Food and Liquor Fair 2014 bij

Jan 01 7070

195

De vestiging van Goalong Liquor op het vasteland was uitgenodigd om de China Food and Drinks Fair 2014 bij te wonen.

Als 'barometer' van de Chinese voedingsindustrie is de China Food and Drinks Fair (CFDF), begonnen in 1955, een van de grootste professionele tentoonstellingen in China, meer dan 3000 exposanten en 200,000 bezoekers per jaar, vestigde de aandacht op beroemde bedrijven zoals Remy Martin, Martell, Red Bull, enz.

Als een filiaal van de UK Goalong Corporation wijdt Goalong Liquor zich aan het bottelen van sterke dranken op de Aziatische markt. Nu hebben we drie hoofdseries: "Goalong" -whisky, "Boucheron" -brandewijn en "Ambiguous" Vodka. Waarvan Boucheron Brandy wordt geïmporteerd uit Franse cru en gemengd door onze doorgewinterde barman, heeft tot doel een gunstig smakende brandewijn te creëren.

De Boucheron Five Star werd geïntroduceerd tijdens de Sugar-receptie en heeft een grote reputatie opgebouwd.

Goalong Liquor bevindt zich in Southgate, Londen. Als resultaat van de uitbreiding van ons bedrijf naar de wereldwijde markt, werden twee whiskybottelfabrieken opgericht in China, die zich richten op de Aziatische markt.

Met 8 jaar ontwikkeling worden Goalong-likeurproducten goed geaccepteerd in China. In 2014 werd meer dan 2,000,000 liter sterke drank verkocht aan de eerbiedwaardige markt.