Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Goalong Liquor nam deel aan de China Food & Drinks Fair

Jan 01 7070

De Autumn China Food and Drinks Fair (CFDF) werd gehouden van 14 tot 22 oktober in Fuzhou City, in de provincie Fujian, China. De tentoonstelling over wijn / sterke drank was tussen de 20e en 22e.
De CFDF werd twee keer per jaar gehouden. Het begon in 1955 en is uitgegroeid tot een internationale, gespecialiseerde en merktentoonstelling. Bijna 3,000 bedrijven namen deel aan de beurs en 150,000 bezoekers en kopers plaatsten 20 miljard bestellingen op de beurs. Deze beurs wordt de eerste beurs voor de voedings- en drankenindustrie in China genoemd.

148

Om de invloed, het concurrentievermogen en de merkherkenning van "Goalong Liquor" te versterken en de distributie- en verkoopcijfers van handelaren in 2016 te promoten, heeft Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. veel geïnvesteerd in de publiciteit van deze beurs.
149Vanaf 9 oktober om 20 uur kwamen collega's om de stand te versieren. Het belangrijkste publiciteitspunt is "de eerste likeurstokerij uitgerust met Alambic Charantais-distilleerder en Pot Still", "de eerste made-in-China blended malt whisky" en "het eerste sterke drankmerk in China". Onze miniatuurstoker die op de beurs te zien was, trok veel sterke drankkopers.
1477290406273345Lokale en nationale media regelden zelfs interviews met ons om nationale merken te promoten.
De 3-daagse beurs was een groot succes met een gezamenlijke samenwerking van Goalong-mensen.
Tot nu toe hebben we aan veel beurzen en tentoonstellingen deelgenomen. Met "het eerste sterke drankmerk in China" in gedachten, worden onze producten en service zeer gewaardeerd door kopers en experts. We zullen het beste naar boven blijven halen en we geloven dat we grotere vooruitgang zullen boeken!

150