Alle categorie├źn
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Goalong Liquor Term buitentraining

Jan 01 7070

Onze Goalong Liquor is een jong en energiek team met een gemeenschappelijk doel, een goed humeur en moreel. Om de cohesie van onze onderneming te versterken, het uitvoerend vermogen te verbeteren en het wederzijds vertrouwen en de samenwerking te verdiepen, hadden we een tweedaagse teamontwikkelingsreis van 2 tot 21 juni in Huidong County, in de provincie Guangdong.
163op 22 juni begonnen onze Goalong-mensen met de teamontwikkelingsoefeningen onder leiding van de heer Gao Kailang, de GM van Goalong Liquor. Ten eerste hadden we een krachttraining genaamd "death crawl" die online te vinden is. Hier is de trainingsmethode: een lid lag in buikligging met zijn handen en voeten ondersteunend en zijn ogen geblinddoekt; het andere lid lag met zijn / haar rug op de rug van de partner, twee handen grepen de schouders of kleding van de partner vast en twee benen gekruld en opgehangen in de lucht. Vier groepen voltooiden de duurcompetitie. Tijdens het proces dachten we er vaak aan om het op te geven: "te vermoeiend", "het doet pijn", "echt moeilijk voor mij", enz. We ondergingen echter meer zelfaanmoedigingen en kregen aanmoedigingen van teamleden: "don ' t opgeven, voor het doel ',' Ik kan het halen, het doel overtreffen ',' Ik laat mijn partner niet vallen ', enz. Onze bemoedigende schreeuw weerklonk door het strand en andere bezoekers werden aangetrokken om samen te komen om te juichen ons op!
164De nauwgezette training heeft ons een geestelijke wedergeboorte gebracht. Lange tijd na de doodscrawl hadden we het nog over deze bijzondere activiteit. De prestaties van teamleden overtroffen niet alleen onze verwachtingen, maar maakten ons ook indruk dat doorzettingsvermogen zo groot is! We waren allemaal ontroerd omdat ze hun partners stevig op de rug beschermden om het ene doel na het andere te overtreffen!
165Gelukkige tijden lijken altijd kort en we bedanken het bedrijf en de heer Gao voor zo'n speciale teambuildingsreis. De cultuur van Goalong werkt als een band om onze bezigheden met die van Goalong te verbinden en een gevoel van verbondenheid en eer in ons te ontwikkelen. Deze samenhang vormt een resulterende kracht om ons aan te moedigen moediger op weg te gaan naar dromen!