Alle categorieën

Home>News >Bedrijf Nieuws

Goalong single malt whisky verbaasde Qingdao

2023-07-14

图片 1

Op 8 juli 2023 werd het Tsingtao International Whiskey Festival geopend in het International Convention Centre in het Qingdao Olympic Sailing Centre! Het evenement toont de nieuwste prestaties van de Chinese whisky-industrie. Op dit langverwachte evenement Goalong single malt-whisky werd bewonderd om zijn uitstekende kwaliteit en unieke smaak.

图片 2

Het evenement bracht vele whiskymakers, liefhebbers en industrie-experts uit binnen- en buitenland samen. Goalong Distillery nam actief deel aan het delen van innovatieve technologieën, ervaringen en inzichten, en het samen bespreken van de ontwikkeling van de Chinese whisky-industrie. Door voortdurende verbetering van productienormen en innovatieve technologie hebben we met succes een unieke Chinees gecreëerd Goalong single malt whisky met onderscheidende kenmerken en unieke smaak die Goalong whisky is geëxporteerd naar de internationale markt. Goalong Group gelooft dat Goalong Whiskey in de toekomst zeker een visitekaartje van de wereldwhisky in China zal worden.

图片 3图片 4

Voor dit whiskyfestival heeft Goalong Group Crown zorgvuldig voorbereid single malt whisky gerijpt in verschillende soorten eikenhouten vaten, zoals sherryvaten, cognacvaten en Tennessee bourbonvaten van over de hele wereld. Deze verschillende stijlen van Goalong-whisky brachten een nieuwe smaak bij de binnen- en buitenlandse whiskymakers en liefhebbers van de industrie, en brachten veel drinkers een uniek whisky-proeverijfeest.

图片 5

Whisky is niet alleen een drankje, maar ook een cultuur en levensstijl. Goalong-whisky uit Hunan Liuyang zal zich inzetten voor de innovatie van Chinese whisky en de integratie van wereldwhiskytechnologie en -cultuur, zodat de binnenlandse whisky in de wereld het licht van The Times doet gloeien.

图片 6图片 7