Alle categorieën

Home>News >Bedrijf Nieuws

Goalong Whiskey schittert op de China-Africa Economic and Trade Expo

2023-06-29

1

De 3e China-Africa Economic and Trade Expo werd officieel gelanceerd op 29 juni 2023 met als thema "Seeking Development and Sharing Future". De "Gaolang" Chinese single malt whisky tentoongesteld door Gaolang Group won de lof van de industrie.

2

Op de expo promootte Goalong Group voornamelijk haar eigen merk en display Goalong single malt-whisky gerijpt in verschillende soorten eikenhouten vaten, zoals sherryvaten, cognacvaten en Tennessee bourbonvaten, enz. Deze verschillende stijlen van Goalong-whisky brachten nieuwe smaak en lof bij de binnen- en buitenlandse exposanten die ze kwamen proeven. Het nieuwe product "Qiu Xu", gemaakt van Liu Yang's lokale grondstoffen en gerijpt in single grain vaten, werd ook goed ontvangen door de exposanten en vrienden uit binnen- en buitenland.

34

Naast de stand van de Goalong Group bleven vier oude en zware eikenhouten vaten en de looping-promotiefilm de aandacht trekken van de passerende zakenlieden, die onophoudelijk de binnen- en buitenlandse vrienden en zakenlieden kwamen bezoeken en raadplegen. Sommigen van hen spraken over de markt van Chinese whisky, sommigen informeerden naar het proces van het maken van whisky, en sommigen bespraken de samenwerking en proefden de whisky. Naast veel binnenlandse tegenhangers die grote belangstelling toonden voor Gaolang-whisky, spraken ook enkele Afrikaanse zakenlieden uit Nigeria, Kenia en andere landen de intentie uit om samen te werken.

56

Goalong Group heeft al vele malen deelgenomen aan soortgelijke beurzen en kent het belang van beurzen voor merkopbouw en verkoop. Om deze reden heeft Goalong Group vanaf de eerste dag van de beursaankondiging zijn huiswerk gedaan. Van het proeflezen en printen van het schriftelijke promotiemateriaal, de productie van de promotiefilm en de productie van fysieke monsters werden allemaal op een ordelijke manier voltooid onder de uniforme coördinatie en opstelling van alle afdelingen van de Goalong Group. Tegelijkertijd stuurde het bedrijf ook de merkambassadeur en de chef-barman van de Goalong Group om ter plekke de kennis over het maken en proeven van whisky uit te leggen aan de klanten. De ruggengraat van de exportactiviteiten nam ook deel aan het hele personeel, oefende van tevoren, legde ter plekke uit en nam het initiatief om de klanten te benaderen, wat een goede omgeving creëerde voor verdere promotie van de ondernemingsproducten en uitbreiding van zakelijke samenwerking.

7