Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Baanbrekende ceremonie voor de eerste single malt whisky-brouwbasis van Goalong Liquor Group

Jan 01 7070

                                  een luchtfoto van Goalong Liquor Group New Plant Project

122

                                  de eerste grote brouwbasis voor single malt whisky in China

Op 17 april 2019 hield het Goalong Liquor Group New Plant Project een grote baanbrekende ceremonie in Liuyang City, in de provincie Hunan. Na voltooiing zal de nieuwe distilleerderij China's single-capacity en technologisch meest geavanceerde single malt whiskyfabriek worden, wat ook het algehele concurrentievermogen van Goalong Liquor zal bevorderen en de positie van Goalong als leider op de Chinese whiskymarkt verder zal versterken. Hunan Goalong Liquor Co., Ltd is een dochteronderneming van de UK Goalong Liquor Group Co., Ltd. Het is een toonaangevende binnenlandse whisky-exporteur en leidt de industrie al vijf opeenvolgende jaren. Sindsdien heeft het de eerste grote brouwbasis voor single malt whisky in China. De bedrijfsactiviteiten omvatten de internationale en binnenlandse OEM-activiteiten van sterke dranken, het brouwen, de productie en de verkoop van internationale sterke dranken, zoals whisky, wodka, cognac, gin en andere sterke dranken. De producten worden verkocht in 35 landen en regio's over de hele wereld.
123Het Liuyang New Plant Project wordt vervaardigd in strikte overeenstemming met de wereldwijde uniforme normen van de UK Goalong Liquor Group, uitgerust met eersteklas productieapparatuur, milieubeschermingstechnologie en beheerfaciliteiten van topkwaliteit. De voltooide Goalong Liquor Liuyang New Distillery wordt een fabriek in tuinstijl waarin energiebesparing, milieubescherming en intelligentie worden geïntegreerd. Het zet zich in om de whiskycultuur in China te promoten, zodat meer mensen whisky kunnen begrijpen en van whisky houden.
124Tijdens de baanbrekende ceremonie hield Kailang Gao, de heer Alan, de voorzitter van Goalong Liquor Group, een toespraak namens Goalong Group. In eerste instantie bedankte hij de lokale overheid van Liuyang voor hun zorg en steun voor het Liuyang Goalong Brewing Base Project en zeer tevreden met de commerciële omgeving, culturele omgeving en geografische omgeving van Liuyang, en tegelijkertijd vol vertrouwen in de ontwikkelingsvooruitzichten van dit nieuwe project. Hij zei: "Met de lancering en promotie van het nieuwe distilleerderijproject hoopt Goalong Liquor een succesvol voorbeeld te worden van Liuyang's investeringspromotiebeleid. ondersteuning van ondernemingen om in Liuyang te investeren.Tegelijkertijd zullen we meer gepersonaliseerde en internationale likeuren op grote hoogte introduceren in de Liuyang-fabriek om te voldoen aan de behoeften van consumenten aan hogere kwaliteit en meer gepersonaliseerde producten, om een ​​stap voorwaarts te maken en het algehele concurrentievermogen te verbeteren Het hoofd van de Goalong Liquor Operation Department-Changfu Yang, de vertegenwoordiger van de bouwpartij, de heer Deng, en werknemersvertegenwoordigers van verschillende functionele afdelingen van het hoofdkantoor van de Goalong Liquor Group woonden de baanbrekende ceremonie bij.

125