Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Interview met CCTV "Chinese merkinvloed" - Goalong Liquor-groep.

Jan 01 7070

Op 5 juli 2019 had Goalong Liquor Group het geluk te worden uitgenodigd om deel te nemen aan de rubriek "Chinese merkinvloed" om de ontberingen en prestaties van Goalong Liquor Group te bespreken.
102

103

Als een high-end talkshow met Chinese merken, werd de column "Chinese merkinvloed" vanaf het begin alom verwelkomd door het publiek. De column heeft lang aangedrongen op het rapporteren van het groeitraject van nationale merken met een eerlijke en objectieve houding.

106

Het interview van "Chinese Brand Influence" benadrukt het vertrouwen en de kracht van Goalong Liquor Group. In een interview vertelde de voorzitter van de Goalong Group iedereen over zijn harde werk en ondernemerservaring, en liet hij iedereen de legendarische stijl van Goalong Liquor Group ervaren.
104Goalong Liquor heeft drie verkoopdivisies, vijf moleculaire bedrijven, bijna 100 werknemers (2018), 50 bacheloropleidingen, 3 masters en hoger, 8 professionele en technische experts en jarenlang leidende in eigen land geproduceerde sterke dranken.

105