Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Monafrcc Handmade Gin won de “Superior Taste Award” in Brussel

Jan 01 7070

118

In juni 2019 won Monafrcc Handmade Gin, onafhankelijk ontwikkeld door Hunan Goalong Liquor Co., Ltd., de "Superior Taste Award"

De Superior Taste Award is een jaarlijkse onderscheiding voor de kwaliteit van merkproducten en dranken, gecreëerd door het International Taste & Quality Institute (iTQi) in Brussel, België. De beoordeling van het product is gebaseerd op de proeverij door een jury bestaande uit professionele koks, sommeliers en drankexperts. Daarom voldoet de kwaliteit van de smaak aan of overtreft deze de verwachtingen van de juryleden (door de scores van de juryleden op de sensorische analyse-indicatoren), zal het overeenkomstige niveau van de medaille worden toegekend.
119Monafrcc Handmade Gin maakt gebruik van de traditionele verwerkingsvaardigheid gecombineerd met de mysterieuze Chinese kruiden die deze speciale Handmade Gin enorme oriëntaalse charmes en charismatische eigenschappen geven.

De Monafrcc handgemaakte Gin is de verdichting van de tijd, de geest van Oosterse mensen, de spanning en zuiverheid die weigeren een nederlaag in het leven toe te geven. Dit gloednieuwe product zal zeker steeds populairder worden na het betreden van high-end locaties en bars in China.

120