Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Oude vrienden verzamelen zich voor een samenwerkingsbijeenkomst voor strategische analyse

Jan 01 7070

13

Op 14 september werd de strategische analyse- en samenwerkingsbijeenkomst van "oude vrienden nieuwe bijeenkomst", die gezamenlijk werd gehouden door Goalong Group en Chao Club Group, met succes afgerond in de Liuyang Goalong-distilleerderij.
14Op dezelfde dag hadden de voorzitter van de Chao Club Group, de heer Fan Weidong, en ander senior personeel een aangenaam gesprek met Alan Gao, de voorzitter van Goalong Group, Zhang Shunliang, de CEO van Goalong Group, en Liu Peng, de algemeen directeur. van de verkoop. De sfeer was warm en oude vrienden kwamen enthousiast bijeen en trokken enkele conclusies en consensus.
Met het thema "nieuwe bijeenkomst van oude vrienden" beoogt deze exclusieve bijeenkomst een strategische analyse en samenwerkingsbijeenkomst voor Chao Club Group om een ​​volledig begrip te krijgen van het merk, de producten, het besturingssysteem en de toekomstige ontwikkeling van Goalong Group.
15Tegen de achtergrond van het huidige verbeterde consumptieniveau bood Goalong Group meerdere oplossingen om aan de grotere vraag naar sterke dranken van Chao Club Group te voldoen, en bij aankomst bezocht het Chao Club-team de nieuwe distilleerderij van Goalong Group in Liuyang in 2020. Liuyang Goalong-distilleerderij kan single malt maken whisky distillatie, likeurproductie en kelders, dranken, gezuiverd water, mousserende wijn, frisdrank en andere relevante nachtelijke culturele producten.
16                                    "Oude vrienden nieuwe bijeenkomst" strategiedeelbijeenkomst.
17                               Alan Gao, voorzitter van Goalong Group, hield een belangrijke toespraak.
18Alan Gao, voorzitter van de raad van bestuur van de drankindustrie, zei dat de concurrentie in het hoofd van de drankindustrie tegenwoordig steeds heviger wordt, de consumptie blijft stijgen en dat consumenten steeds veeleisender worden en zich richten op productkwaliteit, merkwaarde, cultureel connotatie en consumptie-ervaring, Goalong Group zal zich houden aan het concept van "Waarde creëren voor klanten", met de nadruk op de volgende aspecten: focus op merkopbouw, verbetering van de merksterkte van het product, optimalisatie van de productstructuur, verbetering van de productkwaliteit; neem de consument als de kern om de plakkerigheid bij de consument te versterken.

Op dezelfde dag lanceerden Goalong Group en Chao Entertainment Group een uniek basketbalspel in onze gloednieuwe distilleerderij.
19                                                                                   Klaar om te gaan
                                                         Er was een hevig gevecht tussen de twee partijen.
20

21

                                                        Super brandend moment, video kijken is leuk.
22                                                                       Kampioen moment.

Als zeer jonge onderneming in het veld heeft Goalong Group onderzocht of het meer waarde kan toevoegen aan de nachtshowcultuur. Door de sterke drank bouwen we Goalong Group uit tot een nationale drankexpert.
In de snelle expansie van moderne steden hopen we meer mogelijkheden van geestelijk leven te verkennen door geesten te interpreteren.

23