Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Oorspronkelijke missie en verantwoordelijkheden dragen in onze gedachten

Jan 01 7070

Op 1 juli van dit jaar is het 99 jaar geleden dat de Communistische Partij van China (CPC) werd opgericht. Van iets meer dan 50 partijleden aan het begin van de oprichting tot 's werelds grootste politieke partij. Wij als lid van de Communistische Partij zullen altijd onze oorspronkelijke missie en verantwoordelijkheden onthouden.

Als een gewoon partijlid, werkend met gewone mensen in dezelfde omgeving, studeer en leef op gewone tijden, hoe je de voorbeeldige leidende rol van partijleden kunt voortzetten, het geavanceerde karakter van de partij kunt behouden en een goed imago kunt opbouwen voor de partij in de massa is een nieuw onderwerp dat in het nieuwe tijdperk aan de partijleden wordt voorgelegd. Als lid van de sociale familie hebben partijleden, net als de mensen, te maken met allerlei moeilijkheden en tegenstrijdigheden. Verschillende mensen hebben echter verschillende ideologische niveaus, verschillende werkattitudes, verschillende leerdoelen, verschillende levensstijlen en verschillende begrips- en behandelingsproblemen. De mensen beoordelen elk partijlid vaak op basis van de bovenstaande verschillen. Om erkend en gerespecteerd te worden door de mensen en om een ​​leidende rol te spelen in gewone posten, moeten we streng zijn voor onszelf in onze woorden, daden, werk, studie en leven. We moeten toegewijd zijn aan ons werk, een nuttig persoon zijn in de samenleving en iets goeds doen voor de samenleving.

De bedrijfscultuur van Goalong Liquor sluit volledig aan bij de missie, visie en waarden van onze partij. In de toekomst zullen we altijd vasthouden aan het juiste leiderschap van de partij, nooit de oorspronkelijke missie vergeten en doorgaan.

52