Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Uitje activiteit in nieuwe distilleerderij

Jan 01 7070

7

Op 1 augustus organiseerde het bedrijf een geweldige uitje om ons allemaal te verrassen.

Wanneer heeft u voor het laatst meegedaan aan een teamuitje voor uw bedrijf? Mijn antwoord is vorig jaar. Vanwege het Corona Virus hebben we dit jaar veel uitje activiteiten voor altijd afgelast. Het is onvermijdelijk dat we het belang van geweldige teambuildingactiviteiten en -uitjes niet kunnen negeren.

Hoe kan de prachtige Teambuilding zijn zonder betekenisvol evenement? Het doel van de reis van dit weekend naar Liuyang is om alle mensen van Goalong de blauwdruk van Goalong voor de toekomst te laten begrijpen en om elkaars goede relatie te verbeteren.
8
We kwamen allemaal na een uur rijden aan bij de nieuwe distilleerderij, waar we waren uitgerust met een gestandaardiseerd hotel, daar zullen we vanavond verblijven. Omdat de distilleerderij zich in het berggebied Da Wei bevindt, was het weer fantastisch en de lucht was fris.  

Door het harde werken van alle Goalong People hebben we alle kamers schoongemaakt en de voorbereidingen getroffen voor het BBQ-carnaval van vanavond. Alle kinderen waren vrolijk aan het spelen bij de visvijver.
9We hadden een korte rondleiding door de nieuwe distilleerderij onder begeleiding van manager Yang Changfu en He Liang. We hadden allemaal een duidelijk idee over de nieuwe distilleerderij en onze bedrijfsvisie na de tour en waren trots op de huidige snelle ontwikkeling van het bedrijf.

Er kwam een ​​spannend moment! Het eten was klaar. BBQ carnaval! Iedereen was blij met het eten en drinken.

10Tijdens het diner toonde elk team hun elegante houding door drankjes en teammotto's te verhogen.

We hadden allemaal een geweldige tijd, ineens waren de lichten allemaal "kunstmatig" uit, een geheime huwelijksceremonie staat op het punt te beginnen.

Mr. Ye heeft mevr. Gao met succes voorgesteld! Dat was de eerste keer dat we het voorstel samen op zo'n korte tijd planden voor onze collega, het was best interessant en opwindend. Beste wensen voor de twee perfecte match.

11

De nacht was nog jong. Na de geweldige huwelijksaanzoeksceremonie gingen we om middernacht naar karaoke om plezier te hebben.  

De volgende dag gingen we de beken volgen en verzamelden we om 's middags in de beken te drijven.

De tijd vloog voorbij, de vreugdevolle tijd was altijd kort. Elke keer na uitstapjes zijn de harten van iedereen veel dichterbij. Bedankt voor het bedrijf dat deze kans biedt, ik kijk uit naar de volgende keer.