Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Secretaris van het gemeentelijk comité van de CPC en andere leiders bezochten de Goalong Liquor Group

Jan 01 7070

Op 8 december 2020 brachten secretaris van Liuyang gemeentelijk partijcomité Li Chunqiu, burgemeester Wu Xinwei, voorzitter van het Nationale Volkscongres Wu Zhen, voorzitter van de Chinese volksraadpleging Li Jiaxi, en leidende en plaatsvervangende kaders van de gemeentelijke overheid van Liuyang een bezoek aan Liuyang Goalong Liquor Distillery-basis. Tijdens de jaarlijkse observatie- en demonstratieactiviteiten van het Liuyang-project verwelkomde de voorzitter Alan van Goalong Liquor Group de bezoekende leiders hartelijk en leidde hij een rondleiding door de distilleerderij, begeleid door Liu feiwu en directeur Lu Lisheng, secretaris van het twee georiënteerde industriepark.
38Secretaris Li Chunqiu lette goed op de toespraak van dhr. Alan, begreep de bedrijfssituatie van de onderneming en voerde een diepgaande discussie over de impact van de epidemie op de export en binnenlandse verkoop van Goalong Liquor. De heer Alan, voorzitter van de raad, beantwoordde ze een voor een. Na de voltooiing van de Liuyang-distilleerderijbasis heeft Goalong Liquor Group het internationale kwaliteitsniveau bereikt. Bovendien werd vorige maand een zeer grootse vertrekceremonie van het merk Goalong gehouden, 12 containers werden gedistribueerd naar markten in de Verenigde Staten en Nigeria. Nu is Goalong Liquor Group volledig in staat om de economische neerwaartse druk van de epidemische situatie op eigen kracht het hoofd te bieden. Tegelijkertijd introduceerde Alan ook de toekomstige ontwikkelingsstrategie en planning van Goalong Liquor Group en stelde hij deze voor aan secretaris Li Chunqiu en de partij van Li.
39In combinatie met het onderzoek prezen de leiders Gao Lang zeer en brachten ze twee meningen naar voren: een daarvan is om het patroon te versterken en uit te breiden. Om goed werk van "sterke drank" te doen en de eigen zaken van de onderneming goed te beheren, is de grootste economische en sociale bijdrage aan de stad Liuyang. Het bedrijf neemt het grote doel van ‘10 miljard’ als een strategische taak en doet er niet aflatende inspanningen voor; ten tweede zou het, als een drankindustrie, volledig in Liuyang moeten worden geïntegreerd, waarbij de integratie van industrie, milieu en mensen en dingen in Liuyang wordt gerealiseerd.
Voorzitter Alan had een diepgaande gedachtewisseling met bezoekende leiders over 'zes vijfjarige' planning, hervorming, marketing en financieel beheer.
40Voorzitter Alan zei dat Alan zich altijd heeft gehouden aan de bouw van "China's sterke drankkerngebied", zoals de koppen op de voorpagina en de belangrijkste taak waren, en dat hij de afgelopen jaren veel basiswerk heeft verricht. In de volgende stap zal Goalong Liquor Group nog steeds vasthouden aan de ontwikkelingsoriëntatie van "China's sterke drankkerngebied", werkmaatregelen verder innoveren en de industriële structuur optimaliseren. Met de teelt van "China's sterke drankkerngebied" als kern, de reproductie van "China's sterke drankkerngebied" als doel, de richting van het verlengen van de industriële keten, en gebaseerd op het behoud van de ecologische omgeving, verrijkt u de connotatie en kwaliteit van "China's sterke drank kerngebied", en doorgaan Bevordering van de gezonde en duurzame ontwikkeling van de drankindustrie.
41Voorzitter Alan wees erop dat de bouw van "China's sterke drankkerngebied" een veelomvattend, systematisch en langdurig project is. Het is de gemeenschappelijke verantwoordelijkheid van de Goalong Liquor Group, de gemeentelijke overheid van Liuyang en het twee-type industriepark Liuyang om het "kerngebied van de Chinese sterke drank" te bouwen. Het bouwproces van "kerngebied van Chinese sterke drank" is het proces waarbij de waarde van een enkele fles sterke drank wordt omgezet in een veelvoud. Vervolgens zal Goalong Liquor Group zijn professionele voordelen ten volle inzetten, de handen ineen slaan met de gemeentelijke overheid van Liuyang en het twee georiënteerde industriepark Liuyang om het "kerngebied van de Chinese sterke drank" te bouwen. Om deel te nemen aan de cultuur en het erfgoed. Het zou cultuur, toerisme en culturele innovatie effectief moeten integreren om een ​​ander "kerngebied van Chinese geesten" te presenteren. Het zal alles in het werk stellen om een ​​goede rol te spelen en in de toekomst een distilleerderij van wereldklasse te creëren.

8