Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Sino-Thai Joint Venture Winery Project klaar voor lancering

Jan 01 7070

Op 13 oktober 2019 werd dhr. Alan, de voorzitter van Goalong Liquor Group, door Sawatdee Group (Thailand) Co., Ltd. uitgenodigd om hun hoofdkantoor in Thailand te bezoeken.
84Sawatdee Group (Thailand) Co., Ltd. werd opgericht door de heer Zhao Ming, de vertegenwoordiger van vooraanstaande Chinese zakenlieden. De hoofdactiviteit van de groep is toerisme, waaronder hotels, restaurants, amusementsfaciliteiten en reisorganisaties in Bangkok, Pattaya, Phuket en Chiang Mai. De groep bezit ook zijdefabrieken, cosmeticafabrieken en professionele schietbases.
85Onder de nauwe overeenkomst door de president van Sawatdee Group, de heer Wu, de heer Alan, de voorzitter van Goalong Liquor Group en de heer Song, de General Manager van Beijing Celsius Wine Liquor Co., Ltd., bezochten ze samen het grootste zijdemuseum in Zuidoost-Azië , de meest professionele schietbases, cosmeticafabriek, toerisme, onroerend goed en andere projecten van Sawatdee Group.
86Tijdens het bezoek van 4 dagen bezochten de heer Alan en de heer Song samen de lokale drankmarkten in Thailand en begrepen ze de lokale drankenmarkten in Thailand volledig, en drie partijen bereikten een diepgaande samenwerking.
87De leiders namen grondig deel aan de oriëntatie van de producten, het ontwerp van de productiebasis en de kanaalonderhandelingen. Goalong Liquor Group, Sawatdee Group en Beijing Celsius Liquor Co., Ltd. bespraken samen het bedrijfsmodel van de markt voor Thaise gedistilleerde dranken. Na overleg besloten de drie partijen om samen een Chinees-Thais joint venture wijnmakerijproject op te bouwen, om Thai Spirits wereldwijd bekend te maken!