Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Vaardigheden versterken in jobtraining - Goalong-distilleerderij voerde gestaag technische competities voor werknemers uit

Jan 01 7070


图片 1

Goalong Distillery organiseerde onlangs een vaardigheidswedstrijd onder productiemedewerkers. Het team heeft uitstekende professionaliteit en toegewijde Goalong-geest getoond. Goalong stimuleert medewerkers altijd om zich samen met het bedrijf te ontwikkelen.  

图片 2

De technische competitie voor medewerkers van Goalong Distillery 2021 begon eind mei en is verdeeld in vier projecten: handmatige etikettering, bottelen, verzegelen, vorkheftruck- en containerbelading, die worden uitgevoerd door praktische competitie. Na drie dagen van felle concurrentie werden voor elke rubriek de 1e, 2e en 3e prijs gekozen.

图片 3 

Op 31 mei was de technische competitie van Goalong Distillery 2021 afgelopen. Een on-site prijsuitreiking werd gehouden in de distilleerderij om de winnende medewerkers van Goalong Group en de technische competitie van het bedrijf te prijzen.

图片 5图片 6

"We stellen het op prijs dat ons bedrijf ons zo'n mogelijkheid heeft geboden om te communiceren, van elkaar te leren en op hetzelfde podium te strijden. Het gaf ons veel aanmoediging en maakte ons werk vol passie en energie." Bij de prijsuitreiking waren de winnaars enthousiast.

图片 7

De heer Alan herinnerde ons aan het belang van technologische innovatie voor de sprong voorwaartse ontwikkeling van ondernemingen van hoge kwaliteit. Het verdient aanbeveling dat organisaties op alle niveaus concrete maatregelen nemen en belang hechten aan technisch talent; werknemers van ondernemingen moeten een diep begrip hebben van arbeid. De meest glorieuze waarheid is liefde en toewijding, hard studeren, streven naar perfectie en actief talenten bijdragen aan de ontwikkeling van ondernemingen.图片 8
Technische talenten zijn de eerste drijvende kracht achter bedrijfsontwikkeling. In de afgelopen jaren is Goalong Group geüpgraded naar de 3rd leveringsnormen en heeft zich gefocust op de opleiding van professionele en technische talenten, alle werknemers gemotiveerd om ijverig te zijn in onderzoek, dapper te oefenen en moedig te innoveren, en alle werknemers begeleid om te trainen op het werk, getalenteerd en toegewijd aan het werk te worden, en realiseerde het initiatief van onderneming en werknemers om te innoveren en uitmuntendheid te creëren. 

图片 9