Alle categorie├źn
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

De uitwisselingsactiviteit gezamenlijk tussen de Goalong Liquor Group en de alliantie van drankhandelaars in nachtclubs in Hunan

2020-07-01

Op 23 januari 2021 werd de uitwisselingsactiviteit die gezamenlijk werd gehouden door de Goalong Liquor Group en de Hunan-alliantie voor drankhandelaars in nachtclubs, met succes afgerond in Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.
Die avond had de alliantie van drankhandelaars in de nachtclub van Hunan een goed gesprek met verschillende leiders van de Goalong Liquor Group, waaronder president Alan en plaatsvervangend algemeen directeur Leo Peng. De sfeer was warm en oude vrienden waren enthousiast en vol belangstelling.
43Met het thema "oude vrienden, nieuwe bijeenkomsten", heeft deze uitwisselingsactiviteit tot doel vrienden te maken met wijn, een uitwisselingsplatform te bieden voor drankhandelaren in nachtclubs om Chinese whisky te ervaren, sterke dranken te proeven en samen de ontwikkeling van de industrie te bespreken, evenals een interactief platform om het merk, de producten, het besturingssysteem en de toekomstige ontwikkeling van Goalong Liquor Group te begrijpen.
44Goalong Group bediende alliantieleden met Goalong 5 jaar pure malt whisky. Het is een combinatie van hoogwaardige, attractieve en bijzondere smaakproducten. Het is modieus, nieuw, voortreffelijk en luxueus. De kern is "Chinese whisky", die de gunst van veel collega's heeft gewonnen en unaniem geprezen is.
45Daarnaast heeft Goalong Liquor Group - "one-stop liquor service expert" ook veel aandacht getrokken. Goalong Liquor Group biedt one-stop-service voor drankjes in de avond, en "one-stop-service voor nachtelijke drankjes, maatwerk, service, verkoop en training" heeft unanieme lof gewonnen.
46Deze activiteit eindigde met succes in veel gelach en behaalde goede verwachte resultaten. In de toekomst zal Goalong Liquor Group nauw blijven samenwerken met de alliantie van drankhandelaars in de nachtclub om de drankconsumenten beter van dienst te zijn en de drankindustrie te helpen zich gestaag en duurzaam te ontwikkelen.