Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

De grootste vertrekceremonie voor exportorders van Goalong Liquor Group

2020-11-30

Op de ochtend van 29 november vertrokken 12 containers en 200000 flessen Goalong Liquor Whisky vanuit Liuyang Two Oriented Industrial Park en gingen naar de wijntafels van Europese en Amerikaanse consumenten. Dit is niet alleen de grootste exportorder van Goalong Liquor Group tot nu toe, maar ook de grootste exportorder in de geschiedenis van Chinese internationale sterke drank.
33                                Liu Weiping, voorzitter van de Hunan Liquor Industry Association

"Goalong Liquor is een zwart paard in Hunan-likeur. Het groeit erg snel en heeft een mooie toekomst." Liu Weiping, voorzitter van de Hunan Liquor Industry Association, zei dat Goalong Liquor naar verwachting een vlag zal worden van de revitalisering van de drank uit Hunan.
35Het is duidelijk dat Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. de vierde fabriek is die is geïnvesteerd en opgericht door Goalong Liquor Group. De hoofdactiviteit omvat het distilleren van whisky en andere internationale sterke dranken en likeuren, het brouwen van ambachtelijk bier, het brouwen van puur natuurlijke rijstwijn, verpakt drinkwater en functionele dranken en andere drankproductieprojecten. De productie van internationale gedistilleerde dranken en gemengde likeurproducten, onze producten zijn landelijk en naar veel verschillende landen over de hele wereld verkocht, de export van whisky is volledig in overeenstemming met de Europese en Amerikaanse norm, evenals de nationale voedselveiligheidseisen voor de internationale leveringsnormen en het record op de exportschaal blijft hoog scoren in China.
34                                                        Alan Gao, voorzitter van Goalong Liquor Group

Alan Gao, de voorzitter van Goalong Liquor Group, zei dat het de missie van Goalong is om geluk te creëren en nieuwe nationale merken te creëren, een nieuwe, gelukkige levensstijl en gezonde producten voor de consumenten te creëren, en ook hoopt hij Goalong Liquor te gebruiken om die likeuren uit het buitenland te vervangen, om breng Chinese producten die iedereen leuk vindt de wereld in en word het synoniem van Made in China. Goalong houdt zich sinds 2014 bezig met buitenlandse handel en heeft gedurende zeven opeenvolgende jaren een groot deel van de internationale export van gedistilleerde dranken in China in stand gehouden. Het is een leider geworden in de export van Chinese gedistilleerde dranken en heeft van de Alibaba Group de titels "New Foreign Trader" en "Cross Border E-commerce Dream Building Base" gekregen.

36