Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Topceremonie van het Goalong Liquor Brewing Center Complex

Jan 01 7070

Momentum, interne voordelen gecombineerd met menselijke factoren

Na zorgvuldige planning en ontwerp, onder de harde inspanningen van Goalong Liquor Group, Construction Unit en Supervision Unit gedurende meer dan 160 dagen en nachten, werd de hoofdstructuur van het complexe bouwproject van Liuyang Goalong Liquor Brewing Base, dat zich in het twee-type Industrial Park van Gugang Town, Liuyang City, werd met succes voltooid op 23 september 2019. De heer Gao Kailang - de voorzitter van Goalong Liquor Group, de heer Zhang Shunliang - de uitvoerend voorzitter, de heer Li Mingwei - de vicevoorzitter en president van de Sales Corporation woonden de heer Cao Jingbo, de heer Yang Ke en andere groepsleiders en medewerkers van Goalong de ceremonie bij.
89Vanmorgen was de zon helder en onbewolkt. Rond 08:00 uur, als het gunstige uur nadert, is het complexe gebouw van het Liuyang Goalong Liquor Brewing Center Complex vredig, met kleurrijke vlaggen en linten die dansen en jagen in de wind en alle gasten verwelkomen. Om 08:08 uur arriveerde de traditionele perfecte timing, de leiders van de raad van bestuur samen met de topmanagers van de groep hielden met gouden schoppen vast om beton te injecteren in de top van het uitgebreide gebouw van het Liuyang Goalong Liquor Brewing Center Complex. Met het geluid van het vieren van vuurwerk werd het gebouw, dat de wijsheid en het zweet belichaamde van alle medewerkers van Goalong Liquor Group, met succes verzegeld.
90Vervolgens nodigde dhr. Gao Kailang, de voorzitter van de raad van bestuur, de raad van bestuur en enkele medewerkers uit om wierook te branden en te bidden voor geluk bij de volgende bouw van het project. Tegelijkertijd wil Goalong Liquor Group gestaag stijgen in de toekomstige ontwikkeling en naar een hoger niveau gaan.
91Liuyang Goalong Brewing Co., Ltd. is de eerste en grootste brouwbasis voor single malt whisky in China. Om een ​​perfecte plek te vinden die de natuurlijke gratie tijdens het brouwen van whisky volledig kan omarmen, komt Goalong-likeur samen in de bergen en rivieren van de oude haven van Liuyang. De waterkwaliteit is hier superieur en het is zeer geschikt voor het maken van hoogwaardige likeuren. De weelderige bossen zitten vol met de voordelen van de natuur, die ook de smaak en geur van Goalong-whisky zullen verrijken.
92Vanaf 2017 bevindt het project zich in het twee-type industriepark van Liuyang. De bouw begon in 2018 en de belangrijkste bouwconstructies van de vierde gebouwen in de eerste fase van het project zijn in principe voltooid.

Het 1e gebouw wordt in de toekomst een omvangrijk kantoorgebouw. Er komt onze producttentoonstellingsruimte, toeristisch onthaalcentrum, whiskyuniversiteit, onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en ervaringscentrum voor het brouwen van whisky. Het gehele 1e gebouw zal bestaan ​​uit zeven verdiepingen, met een totale bouwoppervlakte van meer dan 7,800 vierkante meter. De bouw start in 2021.

Het 2e gebouw is 9,860 vierkante meter groot, een staalconstructie van vier verdiepingen. De belangrijkste functie is het vullen en bottelen van producten voor internationale likeur, fruitwijn, frisdrank en drinkwater.

Het derde gebouw wordt een whisky-distillatiewerkplaats uitgerust met vijf sets single malt-distilleerders van 3 ton, die bij ingebruikname de 5 beste distillatie-installaties ter wereld zullen zijn. Het zal ook worden uitgerust met een set van 50 ton continue distilleerders, die continu hoogwaardige wodka en andere likeurproducten zullen produceren.

Het 4e gebouw wordt de ambachtelijke bierwerkplaats en het magazijn voor verpakkingsmateriaal, voornamelijk voor het brouwen van vers handgemaakt bier. Na voltooiing zal de dagelijkse productiecapaciteit meer dan 10 ton zijn, wat ook de grootste bierproductieworkshop in de stad Changsha zal zijn.

Het 5e gebouw wordt een eikenhouten opslagruimte voor vaten. De werkplaats heeft een oppervlakte van 1,400 vierkante meter met een capaciteit van ongeveer 14,000 vaten tot 20,000 vaten. Dit wordt de jaarlijkse drankproductie van onze brouwerij. In de tweede fase van het project zullen we nog 10 eikenhouten opslagruimtes bouwen. De opslagcapaciteit van elk gebouw zal bijna 20,000 vaten bedragen en onze totale opslagcapaciteit zal in de toekomst 200,000 vaten bedragen.
93Tien jaar geleden begon Alan, de oprichter van de groep, zijn derde bedrijf met 1,000 RMB.
Tot nu toe heeft hij drie afvulinstallaties, vijf moleculaire bedrijven, twee offshore-bedrijven en veel binnenlandse kantoren op nationaal niveau.
94Het verleden is vol wendingen en beproevingen, maar niemand van ons geeft Goalong Dream op. We houden vast aan onze dromen en doelen, we begrijpen dat we allemaal weten dat dit een zware strijd is geweest, maar Goalong is een gezin. momentum, interne voordelen gecombineerd met menselijke factor, en nu is het tijd om de banden te herstellen die ons samenbinden en om samen te komen rond de idealen die we delen, de waarden die we koesteren en het bedrijf waar we van houden.
Goalong Liquor, wereldwijd bekend.