Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Proefbedrijf fase I en productie in opdracht voor Goalong Distillery

Jan 01 7070

25

Op 28 september 2020 stijgt de nieuwe ster op het gebied van internationale gedistilleerde dranken. De Liuyang Goalong-distilleerderijbasis van de Goalong-groep is met succes in gebruik genomen. Met 530 dag- en nachtinspanningen hebben we het moeilijkste jaar van 2020 overwonnen.
261. Kwaliteit eerst, voortdurende verbetering van kwaliteit, merkcreatie met vindingrijkheid;
Het bedrijf zal belang blijven hechten aan de verbetering en innovatie van sterke dranktechnologie en productie, onderwijs en onderzoek combineren met de ontwikkeling van Liquor Specialty op universiteiten. We zullen de introductie van talenten blijven bevorderen en de inspanningen om senior talenten te cultiveren, opvoeren.
272. de informatieconstructie versnellen en de toepassing van big data versterken;
Informatisering is vooral belangrijk in het internettijdperk van big data. In 2020 heeft het bedrijf aanzienlijke prestaties geleverd op het gebied van informatieconstructie en de eerste resultaten behaald. In de toekomst zal het bedrijf de nadruk leggen op het verzamelen, verwerken en gebruiken van industriële big data, effectief klantgedrag analyseren met behulp van op informatie gebaseerde data, en een betere productlay-outstrategie en marktstrategie formuleren om de marketing en consumenten beter van dienst te zijn.
283, Merk- en productkartering en nauwkeurige herpositionering;
Het bedrijf heeft de productstrategie van "1 + 3 Series" geïmplementeerd in het algemene drankmarketingplan sinds 2018: "1" is gebaseerd op de analyse van de drankhandel van klanten. Gebaseerd op de klassieke producten van Bosolac en Goalong single malt-whisky, breidt het bedrijf de drankenreeks van "Dark Rose Liqueur", "Saiga Antelope Liqueur", "Green Dragonfly Sparkling Wine" en andere functionele drankenreeksen uit, met als doel de klassieke serie te maken verfijning en versterking van de positie van de Goalong-groep als een klassieke grote eenheid. "3" verwijst naar de drie dimensies van de uitbreiding van het kernproductsysteem van de Goalong-groep: high-end Goalong single malt-whisky voor high-end groepen; Dark Rose Likeur en Green Dragonfly Sparkling Wine voor jonge en modieuze consumenten; functionele dranken en theedranken gemengd met fijne cognac. Door productoptimalisatie en merkherkaarting zullen we klanten en consumenten nauwkeuriger van dienst zijn.
294. De funderingsteambuilding en de bouw van de kernterminal.
Terminalconstructie is de wortel van een onderneming en de basis van haar voortbestaan ​​en ontwikkeling. Het succes dat we hebben behaald, komt ook doordat we geweldig werk hebben geleverd in het basiswerk van de terminal. Daarom zullen we ons in het jaar van focussen op het thema "Origineel zijn met vindingrijkheid". In 2020 zullen we ons blijven concentreren op de bouw van de kernnachtbars, de koppeling met meerdere kanalen en de investering in talenten vergroten. Doelpuntengroep zal veel verrassingen met zich meebrengen.
30Sta dichter bij de consument.
Met de consument als middelpunt streeft de Goalong-groep ernaar haar woorden in de praktijk te brengen.
Tijdens de bouw van de fabriek van Goalong nr. 4, om meer consumenten een gevoel van deelname, ceremonie en ervaring te geven, bouwde de bestuursvoorzitter de distilleerderij uit tot een culturele en toeristische attractie en ontwikkelde hij ook het Goalong Liquor Museum. Door een aantal grensoverschrijdende culturele regio's die zeer consistent zijn met de aanpassing van het eigen merk, heeft het een diepe band gelegd tussen de consument en Goalong.
In het kader van het upgraden van het verbruik, is een goede service het creëren van onverwachte verrassingen voor klanten! Voorzitter Alan Gao bracht een nieuw standpunt naar voren: "Hij die het dichtst bij de consument staat, heeft het grootste recht". Vanuit een bepaald oogpunt geldt: hoe groter de waarde die aan de consument wordt geboden, hoe dichter hij bij de consument staat, hoe meer hij het recht heeft om te spreken.

Waar is de richting voor Goalong?
Geconfronteerd met de nationale economische herschikking als gevolg van de epidemische situatie, werden veel ondernemingen geconfronteerd met zowel kansen als uitdagingen.
In 2020 presenteerde voorzitter Alan Gao de strategie van "Immersive Experience Goalong". Van distilleerderij tot Goalong Museum, van offline entiteit tot online winkelcentrum, van nieuwe marketing empowerment tot zelfsturende kracht van de consument, Goalong staat er altijd op om op verschillende tijdstippen en op verschillende manieren bij de consument te blijven, en vat de onderdompelingsstijl samen De drie kenmerken van ervaring : afgeleide ervaring, ervaring op drie niveaus: "diepe ervaring, sterke cognitie, hoge communicatie" marketingsysteem beïnvloedt C-end via big C-end, beïnvloedt big C-end via C-end, en integreert C-terminal en big-c -terminal.
31Vanwege onze gemeenschappelijke dromen kan Goalong doorgaan, ongeacht in de kalme zee of in de ruwe zee.
Omdat we er vast van overtuigd zijn dat we een wonder zullen creëren. De manier om onze strijd nu voort te zetten, om de doelen te bereiken waarvoor we staan, is door onze energie, onze passie, onze kracht te nemen en alles te doen wat we kunnen om Goalong wereldwijd bekend te maken.

8