Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Vier van harte de perfecte afsluiting van de derde fase van de "International Liquor Taster Course" van Goalong Group

2021-11-10

Op 8 november 2021 begon Goalong Group met een tweedaagse "International Liquor Taster Course" in Liuyang Goalong whisky distilleerderij basis. Als algemeen verantwoordelijke voor de training hechtte de heer Gao Kailang, CEO van Goalong Group, veel belang aan deze training en nodigde hij de nationale senior brouwer en het nationale team van tweederangs wijnproevers uit om de uitstekende medewerkers van Goalong Group op te leiden. Aan Drank theorie en praktische blindproeverij bijles. In deze training heeft Goalong Group meer dan 80 wereldberoemde merken whisky, cognac, wodka, gin en rum zorgvuldig voorbereid. Tegelijkertijd heeft Goalong Group ook de hete overzeese Goalong single malt whisky en de nieuwe whisky maken door de Groep in 2021.

beroemde whisky

Goalong whiskywhisky proeven

         Tijdens de cursus was er een sterke leersfeer, en hoewel de docenten serieus lesgaven, onze studenten reageerden ook positief en de discussie ter plaatse was levendig. Door twee dagen en twee nachten van systematische studie en blind proeven oefenen, hebben de studenten een meer diepgaand begrip van internationale gedistilleerde dranken, evenals een zeker begrip van de smaak en kenmerken van gedistilleerde dranken in verschillende landen en markten.Tegelijkertijd , in lijn met de houding van rigoureuze training en serieuze studie, voerde Goalong Group na de training ook een theoretisch kennisonderzoek van gedistilleerde dranken uit en een kennistest voor de selectie van 20 soorten blinde dranken.

whisky-spirits

whisky

         Onder hen behaalden 3 studenten uitstekende resultaten in het examen en behaalden het certificaat van senior likeurproevers gecertificeerd door Goalong Group, en 11 studenten behaalden het certificaat van gemiddelde sterke drankproevers. Na de training leidde dhr. Gao Kailang alle deelnemers persoonlijk om de volledige whisky-distilleerapparatuur van Goalong Group te bezoeken, waarbij hij in detail uitlegde over het proces van single malt-whisky.

whisky        Het verdiept de combinatie van whiskytheorie en praktijk. Laat studenten een meer intuïtief begrip hebben van het distilleren en produceren van Chinese whisky. Goalong-likeur, de voorloper van de Chinese single malt whisky-distilleerderij, we geloven dat Chinese whisky zeker naar de wereld zal gaan en een wereldwijde reputatie zal genieten in de komende 10 jaar!

海报 1