Alle categorie├źn
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Welkom bij onze stand op C163 op World Food Moscow 2016

Jan 01 7070

                                    --------- Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. op weg naar de Russische markt

World Food Moscow is de beroemde en grootste beurs voor de voedingsindustrie in Rusland en de GOS-regio's. Voor het eerst gehouden in 1992 door ITE, het beroemde Britse tentoonstellingsbedrijf, World Food Moskou is met succes gehouden gedurende 20 sessies en werd volledig ondersteund door het Russische ministerie van Landbouw en de gemeentelijke overheid van Moskou. Met de groeiende welvaart van de Russische voedingsindustrie zijn de omvang en het aantal bezoekers van World Food Moskou jaar na jaar toegenomen. Veel voedingsbedrijven uit China woonden ook de tentoonstelling bij.

158Als sterke producent en exporteur van whisky, cognac en wodka in China, heeft Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. zal aanwezig zijn op het World Food Moscow van 12 september tot 15 september 2016. De stand nr. is C163. Bezoekers krijgen de kans om de zachte blended whisky, cognac uit de Cognac-regio en Ambiguous wodka te proeven met de gepatenteerde schenktuit met precisie-stroomsnelheid.
157Op basis van 10 jaar ervaring met likeuren en sterke dranken, zijn we toegewijd aan het produceren van Chinese kwaliteitslikeuren. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

156