Alle categorie├źn
en.pngEN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Whisky Guide Collecties

Jan 01 7070

193

BOEKEN
Malt Whisky Companion 6e editie

Auteur: Michael Jackson
Korte introductie
Ontdek alles over whisky in deze nieuwe en bijgewerkte editie van de klassieke, definitieve gids voor moutwhisky's, door wijlen Michael Jackson. Je leert alles wat je wilde weten over je favoriete drankje. Van waarom u Islay, de eilanden of de Hooglanden zou moeten kiezen, waar whisky's licht en bloemig zijn, of rijk en stroop.

De Wereldatlas van Whisky
Auteur: Dave Broom
Korte introductie
THE WORLD ATLAS OF WHISKEY is een ideale whisky "bijbel" voor zowel connaisseur als neofiet en behandelt de geschiedenis, het proces, de distilleerderijen en uitdrukkingen van de wereldberoemde whisky's, compleet met gedetailleerde kaarten en 150 labels.

Reizend 88 distilleerderijen Single Malt Whisky
Auteur: Eric Huang
Korte introductie
Uitgebreide en gedetailleerde introductie van 300 whisky's van 88 distilleerderijen over de hele wereld. Met professioneel inzicht analyseerde het whisky op zijn proeverij, aroma's, afdronk, C / P, wat voor kenners of whiskyliefhebber ook, het is een goede gids.

The Connoisseur's Guide to Whisky
Auteur: Helen Arthur
Korte introductie
Deze gids voor kenners is een uitgebreide directory van meer dan honderd van de beste van deze gouden schatten, waaronder verschillende zeldzame whisky's. Elke whisky in het boek gaat vergezeld van een schat aan distilleerderijfeiten en de persoonlijke proefnotities en aanbevelingen van de auteur

Malt Whisky Jaarboek 2007
Korte introductie
De unieke en gedetailleerde sectie van 160 pagina's over moutwhisky-distilleerderijen behandelt gedetailleerde Schotse en Ierse distilleerderijen, presenteert het laatste nieuws over Japanse mouten en onderzoekt grondig wereldwijde distilleerderijen van Nieuw-Zeeland tot Zweden.

APPS
China Whisky-gids

https://itunes.apple.com/cn/app/zhong-guo-wei-shi-ji-da-quan./id695422968?mt=8

Whisky
https://itunes.apple.com/cn/app/wei-shi-ji/id791491111?mt=8

Whisky Gids
https://itunes.apple.com/cn/app/whisky-guide/id601750959?mt=8

Whisky tijd
https://itunes.apple.com/cn/app/whisky-time/id946461179?mt=8

websites
Scotch Whisky Associate
Whisky.com
De Scotch Whisky-ervaring
Whisky Magazine


Geïnteresseerd in onze whisky? Klik hier