Alle categorieën
zijbalk

Home>Over ons>Groepsprofiel

Groepsintroductie

De hoofdactiviteit van Goalong Drank (Groep) is de productie en verkoop van internationale spiritualiën (Zoals whisky, cognac, wodka, gin, rum), evenals de import & export van goederen en technologie.

Goalong Liquor Brand werd in 2011 voorgesteld om China's eerste internationale Liquor Brand op te bouwen, gevolgd door de oprichting van de Britse Goalong Liquor Group Company, en begon met het registreren van het handelsmerk "Goalong". Het Engelse handelsmerk "GOALONG" is het homoniem van "Gaolang". De betekenis ervan is om voortdurend agressief te zijn en moedig vooruit te gaan, wat ook de geest is van het ondernemerschap van Goalong Spirit.

Met bijna 100 werknemers (2018), 50 met een bachelordiploma of hoger, 3 met een masterdiploma of hoger en 8 met professionele en technische certificeringen.

Goalong Liquor is al die jaren toonaangevend in de export van binnenlandse sterke dranken.

Momenteel zijn er vijf moleculaire bedrijven en twee offshore-bedrijven die direct onder de jurisdictie van het buitenland vallen en rechtstreeks verbonden zijn met de Goalong Liquor Group.


Goalong Drank Groep

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
Verenigd Koninkrijk Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.

Goalong-distilleerderij

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. is een one-stop professionele internationale likeurfabrikant in China, geïnvesteerd door de UK Goalong Group in het jaar 2018, en produceert en exporteert voornamelijk whisky, cognac, wodka, gin, likeuren en andere likeuren. gelegen in het Two Oriented Industrial Park van de stad Liuyang, is het de eerste grootste single malt whiskydistilleerderij in China, en ook de vierde distilleerderij die door Goalong Group is geïnvesteerd, met de meest geavanceerde en gemoderniseerde apparatuur en een managementsysteem op hoog niveau, dat de 1e internationaal leveringsniveau, voornamelijk gericht op het maken van Chinese whisky en private label likeurdiensten voor klanten uit binnen- en buitenland.

                       

De whiskydistilleerderij bevindt zich in het Liuyang-berggebied dat zeer geschikt is voor het distilleren van whisky vanwege het kwaliteitswater en de aangename omgeving; Water van goede kwaliteit met een lagere elektrolytische index en geen opgeloste zouten, waardoor de likeuren puur en schoon, zacht en zacht zijn, het zal het lichaam niet beschadigen als je ervan geniet.

                       

Goalong Group is de eerste die single malt whisky in China produceert en ontwikkelt. Momenteel zijn het R&D- en productieniveau toonaangevend in China. Het bedrijf heeft sinds 1 een binnenlandse markt en export als kernactiviteit gevormd en is al zeven opeenvolgende jaren toonaangevend in de verkoop. 2009 veiligheidsincidenten, 7% after-sales service. We hebben de FDA-, ISO-, QS- en HACCP-certificaten behaald en onze producten naar meer dan 0 landen geëxporteerd en een goede reputatie verworven, zoals Rusland, Amerika, Duitsland, de Filippijnen, Panama, Mexico, Suriname, Australië, Nieuw-Zeeland enzovoort.

                       

Al onze producten kunnen worden bedrukt met de Britse of Franse streepjescode, met hoogwaardige grondstoffen en verpakkingen. Kwaliteit is de ziel en de klant staat altijd op de eerste plaats, we zijn voornamelijk gebaseerd op langdurige zaken en een vriendelijke win-winrelatie met klanten. We hebben een rijke ervaring met tentoonstellingen en hebben wereldwijd vele goede reputaties verworven.

                       

Het merk Goalong, opgericht door de heer Alan in Londen, staat voor "go forward" en het logo symboliseert de Goalong-cultuur, wees trouw en moedig om dromen te hebben, vecht en Goalong voor dromen! We hebben momenteel vier merken: "Goalong" Whisky, "Bosolac" Brandy, "Ambiguous" Vodka en "MonaFrcc" Gin. Goalong is ook het eerste Chinese Single Malt Whisky-merk in China.

                       

Goalong is een klinkend drankmerk, er werd een geweldige missie gegeven toen het merk werd gecreëerd. Vele jaren zijn verstreken en de slogan van Goalong is nooit veranderd. Voortdurend lof en erkenning winnen op de markt voor sterke dranken in de wereld, wat transpiratie en inspanningen betekenisvoller maakt.

                       

Wij, Goalong voor Dromen!

Bedrijfscultuur

Bedrijfsstructuur