Alle categorieën
en.pngEN
zijbalk

Home>Over Björn>Groepsprofiel

Groepsintroductie

De hoofdactiviteit van Goalong Liquor (Group) is de productie en verkoop van internationale sterke drank (zoals whisky, brandewijn, wodka, gin, rum), evenals de import en export van goederen en technologie.

Goalong Liquor Brand werd in 2011 voorgesteld om China's eerste internationale drankmerk te bouwen, gevolgd door de oprichting van de UK Goalong Liquor Group Company, en begon het handelsmerk "Goalong" te registreren. Het Engelse handelsmerk "GOALONG" is het homoniem van "Gaolang". Het belang ervan is om voortdurend agressief te zijn en moedig voorwaarts te gaan, wat ook de geest is van het ondernemerschap van Goalong Spirit.

Bezit bijna 100 werknemers (2018), 50 met een bachelordiploma of hoger, 3 met een masterdiploma of hoger en 8 met professionele en technische certificeringen.

Goalong Liquor is al die jaren toonaangevend in de export van binnenlandse gedistilleerde dranken.

Op dit moment zijn er vijf moleculaire bedrijven, twee offshore-bedrijven die direct onder de jurisdictie van het buitenland vallen en die rechtstreeks zijn aangesloten bij Goalong Liquor Group.


Goalong Liquor Group

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
UK Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.

Goalong-distilleerderij

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. is een one-stop professionele internationale drankproducent in China die in 2018 door de UK Goalong Group is geïnvesteerd en voornamelijk whisky, cognac, wodka, gin, likeuren en andere likeuren produceert en exporteert. gelegen in het Two Oriented Industrial Park van de stad Liuyang, het is de 1e grootste single malt whiskystokerij in China, en ook de 4e distilleerderij geïnvesteerd door Goalong Group, met de meest geavanceerde en gemoderniseerde apparatuur en een managementsysteem van hoog niveau, dat de 4e internationale leveringsniveau, voornamelijk gericht op het maken van Chinese whisky en likeurdiensten voor privélabels voor klanten uit binnen- en buitenland.

                       

De whiskydistilleerderij bevindt zich in het Liuyang-berggebied dat vanwege het kwaliteitswater en de aangename omgeving zeer geschikt is voor het distilleren van whisky; Water van goede kwaliteit met een lagere elektrolytische snelheidsindex en geen opgeloste zouten, waardoor de likeuren puur en schoon, zacht en zacht zijn, het zal het lichaam niet beschadigen tijdens het genieten.

                       

Goalong Group is de eerste die single malt whisky produceert en ontwikkelt in China. Momenteel zijn het R & D- en productieniveau in China toonaangevend. Het bedrijf heeft sinds 1 een binnenlandse markt gevormd en export als kernactiviteit, 2009 opeenvolgende jaren toonaangevend in de verkoop. 7 beveiligingsincidenten, 0% service na verkoop. We zijn geslaagd voor FDA & ISO & QS & HACCP-certificaten en hebben onze producten naar meer dan 100 landen geëxporteerd en een goede reputatie opgebouwd, zoals Rusland, Amerika, Duitsland, de Filippijnen, Panama, Mexico, Suriname, Australië, Nieuw-Zeeland enzovoort.

                       

Al onze producten kunnen worden bedrukt met Britse of Franse streepjescode, met hoogwaardige grondstoffen en pakketten. Kwaliteit is de ziel en de klant komt altijd op de eerste plaats, we zijn voornamelijk gebaseerd op langdurige zaken en vriendelijke als win-winrelatie met klanten. We hebben een rijke ervaring met tentoonstellingen en hebben wereldwijd veel goede reputaties verworven.

                       

Opgericht door Mr. Alan in Londen, staat het merk Goalong voor "ga vooruit" en het logo symboliseert de Goalong-cultuur, wees trouw en moedig om dromen te hebben, te vechten en Goalong voor dromen! We hebben momenteel vier merken: "Goalong" Whisky, "Bosolac" Brandy, "Ambiguous" Vodka en "MonaFrcc" Gin. Goalong is ook het eerste Chinese merk Single Malt Whisky in China.

                       

Goalong is een klinkend drankmerk, een grote missie werd gegeven toen het merk werd opgericht. Vele jaren zijn verstreken, de slogan van Goalong is nooit veranderd. Voortdurend om lof en erkenning te winnen op de markt voor sterke dranken in de wereld, wat transpiratie en inspanningen zinvoller maakt.

                       

Wij, Goalong for Dreams!

Bedrijfscultuur

Bedrijfsstructuur