Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>industry News

Brandy soorten

Jan 01 7070

74

Wat is brandewijn?
Brandewijn is een gedistilleerde alcohol, bekend als de "wijn van de ziel", is een van de acht likeuren ter wereld. Gebruik het fruit als grondstof, door middel van fermentatie, distillatie en opslag van eikenhouten vaten. Over het algemeen verwijst naar de brandewijndruif als grondstof, fermentatie en distillatie, opslag van gebrouwen wijn. Andere brandewijn die volgens dezelfde methode wordt gedistilleerd, maar verschillende grondstoffen, moet de grondstof noemen om het onderscheid te tonen, zoals kersenbrandewijn, appelbrandewijn.
Er zijn in veel landen verschillende soorten brandewijn, maar Franse brandewijn is de beste. Van de Franse brandewijn is de productie in het cognacgebied van de beste kwaliteit. Gevolgd door Armagnac-gebied. Er zijn ook andere landen die beroemde brandewijn produceren, zoals Spanje, Italië, Portugal, de Verenigde Staten, enz.

Brandy soorten
Brandewijn vanwege verschillende bronnen van grondstoffen, kan brandewijn worden onderverdeeld in cognac, Armagnac, Franse brandewijn, brandewijn uit andere landen en brandewijn uit druivenpulp, fruitbrandewijn.
1, cognac
Cognac, is een klein stadje gelegen in de provincie Bordeaux in de Noord-Franse Charente. Volgens de voorschriften van de Franse overheid mag de brandewijn die alleen op het grondgebied van de Charente wordt geproduceerd, cognac worden genoemd. In een ander gebied dan dit kan niet met "Cognac" worden genoemd. Cognac-grondstoffen gebruiken meestal een lange rijpheid, een hogere zuurgraad met resistente ziekteschimmels van witte druivensoorten.
2, Franse brandewijn
Naast Cognac en Armagnac wordt alle Franse druivenwijn cognac genoemd. In het productieproces heeft de Franse overheid niet veel regels, hoeft over het algemeen niet lang te rijpen voor verkoop.
3, Marc brandewijn
"Marc" betekent in het Frans het afval, want dit soort brandewijn wordt ook wel druivenbrandewijn genoemd. Marc-brandewijn wordt gedestilleerd uit gefermenteerde druivenpulp en filtert het hogere alcoholgehalte eruit en wordt opgeslagen in eikenhouten vaten.
4, appelbrandewijn
Appelbrandewijn is appelsap geperst in appelsap, vervolgens gedestilleerd en gebrouwen tot een fruitbrandewijn. Vooral in het noorden van Frankrijk, de VS, het VK en andere landen van appelregio's. De beroemdste Calvados ter wereld wordt geproduceerd in de Franse Calvados in Normandië. De algemene productie van de Franse Calvados-wijn moet tien jaar worden gerijpt vóór verkoop.
5, kersenbrandewijn
Voordat u kersenbrandewijn gaat brouwen, moet het steeltje worden verwijderd en vruchtensap worden geperst om te fermenteren en vervolgens te distilleren. De belangrijkste oorsprong van Frankrijk, Duitsland, Zwitserland Oost-Europa.