Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>industry News

Hoe smaakt het voor die whisky's uit de wereldberoemde gebieden?

Jan 01 7070

  Whisky kan worden onderverdeeld in Schotse whisky, Ierse whisky, Canadese whisky, Amerikaanse whisky en Japanse whisky volgens de productieplaats, en de kenmerken van elk productiegebied zijn anders.

whisky smaak

1. Ierse whisky

  Ierse whisky heeft een zachte stijl, met de smaken van vanille, honing en kruiden, en zal geen duidelijke rokerige smaak hebben. Het hoge aandeel niet-gekiemde gerst verbetert de geurige kruiden en veroorzaakt een vluchtig olieachtig gevoel op de smaakpapillen.

Ierse whisky

2. Schotse whisky

  Schotse whisky is rijk en sterk, met het aroma van gedroogd fruit, kruiden en planten, terwijl de met turf gerookte single malt whisky een duidelijke turfsmaak heeft. Het smaakt droog, zacht, krachtig, rond en zacht. Het is een van de beste whisky's ter wereld.

Scotch Whisky

3. Amerikaanse whisky

  Bourbon whisky in de Verenigde Staten heeft meestal verschillende smaken van maïs, karamel, vanille, honing en tabak. Het is rijk en sterk.

American Whiskey

4. Canadese whisky

  De belangrijkste brouwmaterialen van Canadese whisky zijn maïs en rogge. Canadese whisky is bruin, geurig, licht en verfrissend van smaak, vol en beroemd om zijn elegante stijl.

Canadese whisky

5. Japanse whisky

  Japanse whisky smaakt zachter dan Schotland en komt dichter bij de oosterse smaak. Japanse whisky wordt gekenmerkt door een zachte smaak en een zacht aroma. De stijl is vergelijkbaar met Schotse whisky, maar de smaak is zachter.

Japanse whisky