Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>industry News

Kansen en uitdagingen van Cinese malt whisky voor Goalong Group

Jan 01 7070

De afgelopen jaren is de Chinese whisky-industrie in een zeer snel tempo gegroeid. Van 2013 tot 2021 stijgt niet alleen de productie van Chinese whisky, maar ook de vraag naar whisky blijft stijgen. De marktomvang van Chinese whisky en de gemiddelde marktprijs stijgen ook jaar na jaar. Whisky is vooralsnog niet te vergelijken met populaire alcoholische dranken zoals likeur, bier en wijn, maar wordt steeds populairder naarmate jonge consumenten meer in aanraking komen met whisky. Whisky heeft dus een enorm consumptiepotentieel onder de jonge groep in China.

whisky likeur sterke drank

Hoewel de whisky-industrie in China zich zeer snel ontwikkelt, neemt de whisky-industrie in de Chinese sterke drankmarkt een klein aandeel in. Terwijl de Chinese whiskyconsumentengroep blijft groeien, zal whisky in China de komende jaren een gouden periode van ontwikkeling inluiden.

Voor Chinese whiskydistilleerderij ook kansen en uitdagingen inluidend, als eerste Chinese fabrikant die single malt whisky distilleerde - Goalong Group, de toekomstgerichte lay-out van leiders en de eenheid en samenwerking hebben Goalong Group in staat gesteld de industrie een stap voor te zijn in de afgelopen 12 jaar. Na het betreden van de basis in Liuyang, is Goalong Group nu geüpgraded naar de derde generatie van Goalong Group's leveringscapaciteit, een internationale leveringsstandaard die volledig in overeenstemming is met zowel Europese als Amerikaanse en nationale voedselveiligheidsvereisten.

whisky kans

Met moderne standaardfabriek, modern managementsysteem, sterke technische werking, heeft het bedrijf internationale hightech productielijnen geïntroduceerd, een hoge mate van apparatuurautomatisering, geavanceerd niveau in dezelfde industrie in China, het productieproces is allemaal geautomatiseerd, de producten zijn compleet , kan voldoen aan de behoeften van verschillende klantniveaus voor een verscheidenheid aan producten.

Goalong group distilleerderij en bottelarij

Goalong Group hecht niet alleen belang aan de binnenlandse markt, en heeft een solide strategische samenwerkingsalliantie gevormd met vele beroemde nachtclubs, en heeft met succes een rijke verscheidenheid aan Goalong-productlijn gecreëerd met hoge kostenprestaties, we gebruiken mond-tot-mondreclame, laten klanten bewijzen en met tevredenheid spreken. Ook in 2013 begonnen we overzee uit te breiden op basis van buitenlandse exporthandel en hebben we nu geëxporteerd naar de Verenigde Staten, Australië, Afrika en Zuidoost-Azië.

Chinese single malt whisky likeurfabriek

Om klanten een betere servicegarantie te geven, nodigde de groep een aantal experts uit om een ​​hoog niveau whisky- en bartendingteam op te zetten, een enorme investering om een ​​ontwerpteam te creëren onder leiding van een terugkerende ontwerper, 12 jaar geschiedenis, verschillende elites voor meer dan 5,000 zakelijke gebruikers in binnen- en buitenland om creatieve adviesdiensten te bieden, het serviceteam van Goalong om klanten one-stop-service OEM-oplossingen te bieden en 24-uurs online service op te zetten, problemen tijdig en nauwkeurig op te lossen. De grondstoftoevoer van ons bedrijf wordt gecontroleerd volgens de hoogste normen, de originele wijnvloeistof wordt bijvoorbeeld geïmporteerd uit Frankrijk, de glazen flesverpakking is de top drie glasfabrikanten in het land, we controleren strikt elke link om onze klanten producten en diensten van betere en betere kwaliteit.

One-stop drankservice-expert --- Goalong Group

Mee te gaan Group houdt zich aan de bedrijfswaarden van "klant centraal, groei van medewerkers en sociale verantwoordelijkheid" en zet zich in voor het opbouwen van een opkomend Chinees nationaal merk.

合照