Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>industry News

Schotse whisky

Jan 01 7070

Schotse whisky wordt al 500 jaar in Schotland geproduceerd. De producten hebben een unieke stijl, bruin en geel met rood, helder en transparant, met een verbrande geur, met een bepaalde rooksmaak, met een sterke Schotse lokale smaak. Scotch whisky heeft een droge smaak, zacht, rond, sterke voeten, zachte eigenschappen, Scotch geproduceerde whisky is een van 's werelds beste whisky. Laat vandaag nog iets weten over de whisky uit dit artikel.

Schotse whisky

Oorspronkelijk geproduceerd in Schotland, is het gemaakt van een droge, geturfde, gemoute mout die een uniek aroma produceert. Het wordt gebrouwen door zes processen: gerst wordt geweekt in water, ontkieming, drogen, mout pletten, waterversuikering toevoegen, gistfermentatie toevoegen, tweemaal distilleren , veroudering, mengen.

whisky proces

Er zijn vier verschillende soorten scotch whisky die worden gebruikt in grondstoffen, distillatie en veroudering: single malt, pure malt, blend en graanwhisky. Voor opslag van meer dan 3 jaar in Schotland, minstens 15 jaar tot 20 jaar voor het beste kwaliteitsproduct wijn, meer dan 20 jaar kwaliteit zal in stijl afnemen, kleur en glans is bruin met rood, helder en helder, geur van verbrand, met zware rook.

ruwe grondstoffen voor whisky

 Er zijn vier belangrijke whiskyproducerende regio's in Schotland, de Northern Highlands (, de zuidelijke laaglanden, de zuidwestelijke Speyside en het westelijke eiland Eli. Er zijn ongeveer 100 single malt-distilleerderijen in de mid-high regio, goed voor meer dan 70% van alle distilleerderijen in Schotland, het beroemdste whiskyproducerende gebied in Schotland.

whiskyregio's schotland