Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>industry News

Over JOHNNIE WALKER whisky gesproken

Jan 01 7070

JOHNNIE WALKER is een van de top tien beroemde whisky's ter wereld. Johnnie walker, opgericht in 1820, is 's werelds grootste Schotse whiskyproducent met een lange geschiedenis. "Keep Walking forward forever" is de merkgeest en filosofie waar Johnnie walker zich altijd aan houdt. Of het nu gaat om productdestillatie of merkontwikkeling, we houden ons altijd aan de consistente beste kwaliteitsborging en blijven vooruitgaan. Het imago van Johnnie Walker als wandelende heer geeft de geest van "Keep Walking forward forever" weer. Het lijkt erop dat Johnnie Walking een marcher is die steeds maar vooruitgaat.

Jonnie walker.mp.itc


1. Johnnie walker < rode kaart > whisky JOHNNIEWALKERREDLABEL

"Red Card" is 's werelds best verkochte Schotse whisky, en het verkoopvolume is elk jaar bijna een miljoen dozen meer dan dat van zijn naaste rivaal. "Red Card" is een mengsel van ongeveer 40 verschillende eenvoudige malt whisky's en graanwhisky's, die is gemaakt met geavanceerde mengtechnologie en de originele formule in 1999 nauw heeft gevolgd. Elke fles "Red Card" heeft zijn eigen unieke smaak, dus het is beroemd over de hele wereld. In 1996 won 's werelds meest gezaghebbende internationale wijncompetitie, "Red Card", de gouden medaille voor het mengen van Schotse whisky. 

Johnnie walker rood


2. Johnnie walker < zwarte kaart > whisky JOHNNIEWALKERBLACKLABEL

"Black Brand" is 's werelds toonaangevende hoogwaardige whisky, die gebruik maakt van 40 soorten hoogwaardige whisky met pure mout en die minstens 12 jaar is bewaard in een strikt gecontroleerde omgeving. "Black Brand" is een hoogwaardige whisky die in belastingvrije winkels over de hele wereld wordt verkocht en over de hele wereld talloze prijzen heeft gewonnen. In 1994 en 1996 won "Black Brand" de gouden medaille voor het mengen van hoogwaardige whisky in 's werelds meest gezaghebbende internationale wijncompetitie, dus "Black Brand" is een unieke wijn met geur. 

black.alicdn

3. Johnnie walker < Gouden Medaille > whisky JOHNNIEWALKERGOLDLABEL

<Gold Medal> whisky is achttien jaar oud. Het werd in 1920 opgericht door de familie Johnnie Walker om het honderdjarig bestaan ​​te vieren. In die tijd was het slechts voor een paar vooraanstaande gasten. Het natuurlijke bronwater dat door <Gold Medal> wordt gebruikt, is afkomstig uit goudhoudende rotslagen en glinsterde, waardoor de wijn zacht werd zonder de geur van turfrook. De achtergrond van de oorsprong van goud kan de opmerkelijke prestaties van < Gold Medal > drinkers benadrukken. 

goud

4. Johnnie walker's < Blue Brand > beste whisky JOHNNIEWALKERBLUELABEL

"Blue Brand" is een alcoholisch brouwsel van topkwaliteit uit de Johnnie Walker-serie. Het is zorgvuldig geselecteerd uit de oudste whisky's in veel delen van Schotland. Het bevat whisky's van 60 jaar oud. De wijn is uniek, zacht en geurig, en is de keuze van whiskykenners.

BLAUW