Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>industry News

De top vijf vragen die vrouwen die whisky drinken vaak worden gesteld

Jan 01 7070

     Wanneer een meisje van whisky houdt, lijkt het moeilijk om enkele gênante problemen te vermijden, nu zullen we het hebben over deze "gênante" problemen. Als je een meisje bent, kun je later zien hoe je terug kunt vechten. Als je een jongen, praat niet over deze "ongemakkelijke" onderwerpen als je vriendinnen whisky proeven.

meisje whisky

1. Whisky is toch een mannendrankje?

    Whisky wordt vaak geassocieerd met cowboys en sigaren, maar meisjes zijn volkomen vrij om ook van whisky en sigaren te genieten, nietwaar? Maar sommige bronnen tonen aan dat het aantal vrouwen dat tegenwoordig whisky drinkt sinds de jaren negentig jaar na jaar toeneemt. Veertig procent van alle whisky in Noord-Amerika is voor meisjes, en de reguliere vrouwelijke leeftijdsgroep voor whisky is nu 1990 tot 25 jaar oud.

whisky foto

2.Kun je het verschil tussen single malt whisky en bourbon onderscheiden?

    De grondstof van single malt is gerst, terwijl de grondstof van bourbon voornamelijk maïs is. Maar eerlijk gezegd zou het niet veel uit moeten maken of je het weet of niet, gewoon leuk vinden.

meisje whisky 1

3. Houd je echt van de smaak van whisky?

    Vrouwen zijn eigenlijk beter in staat om hun smaakpapillen te gebruiken om van de wijn te genieten, in feite hebben meisjes meer smaakpapillen dan mannen. Daarom zijn vrouwen over het algemeen beter in staat om de subtiele verschillen tussen verschillende whisky's te proeven. En vraag terug, dus welke stijl heb je eigenlijk geproefd?

Meisjeswhisky 2

4. Whisky is toch niet goed voor je gezondheid?

    Sterker nog, drink meer, kijk wie niet per se goed is, wat niet veel met jongens en meisjes te maken heeft. Er zijn nog steeds veel voordelen van het met mate drinken van whisky. Bijvoorbeeld: diabetes onder controle.

meisje whisky 3

    Als je een meisje bent dat graag whisky drinkt, welke andere "gênante" problemen kom je dan tegen? Je kunt het me vertellen ~