Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>industry News

Tips om katers te voorkomen en te verlichten

Jan 01 7070

    Elke keer voor de whiskyproeverij hebben we deze vraag: hoe kunnen we een kater vermijden?

Hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid, buikpijn, krampen, enz. Dit zijn de klassieke gevolgen van een kater. Waarom hebben we dit probleem? Want hoewel de whiskyalcohol een vloeistof is, zal het je lichaam uitdrogen! Hieronder is een aantal voor kater tips, verwijzen wij u naar de punten:

whisky proeven

1. Maak tijdens de whisky-proeverij gebruik van de opening om een ​​glas water te drinken

Dit is de beste manier om een ​​kater die nacht of de volgende dag te voorkomen, en het kan uitdroging veroorzaakt door alcohol verlichten.

Drinkwater

2. Drink 's avonds voor het slapengaan een liter water

Ook als je al water hebt gedronken tijdens een whiskyproeverij, drink dan water voordat je naar bed gaat. Die u kunnen helpen om het vocht van uw lichaam aan te vullen. Het is het beste om een ​​fles water dicht bij je bed te zetten, omdat het drinken van whisky ervoor zorgt dat mensen ondieper slapen.

water

3. Supplement vitamines en zink de volgende ochtend

Het aanvullen van groenten en fruit is niet alleen goed voor de gezondheid, maar vormt ook een aanvulling op de vitamines. die verbruikte vitamines helpt u om alcohol af te breken. Je kunt meer rauwe oesters eten, het zink dat erin zit kan je vitaliteit snel herstellen. Wortelen kunnen je lever weer opvrolijken en hard werken!

Supplement vitamines en zink

4. Blijf de volgende dag water bijvullen

Als je genoeg hebt van het drinken van water, probeer dan soep of kruidenthee te drinken, maar koffie wordt niet aanbevolen. Kies wat betreft eten voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamines, zoals bananen of sinaasappels. Het drinken van een kopje water met wat zuiveringszout kan je maagpijn helpen verlichten.

Kater Relief Recept

Zelfgemaakt vers sap is niet alleen rijk aan vitamine A en vitamine C, maar ook aan mineralen en water. Doe wat fruit zoals hieronder in de sapcentrifuge:

1 geschilde sinaasappel

1 / 2 kalk

1 gepelde kiwi

1/2 meloen of 1/4 watermeloen

1 / 2 banaan

1/2 kleine komkommer

Maak er sap van, giet het in een grote kop, voeg wat ijsblokjes toe en drink het op. Veel geluk voor jou!

Vrucht 1