Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>industry News

Soorten whisky

Jan 01 7070

Er zijn veel soorten whisky en ze hebben verschillende namen op basis van hun geografische ligging en verschillende graaningrediënten. De schijnbaar gecompliceerde naamgevingsmethode doet mensen vaak ten onrechte denken dat alleen de professionele elite van whisky kan genieten en testen.

whisky 1

Hier zijn drie basiscategorieën om u enkele concepten te geven over deze veel voorkomende zelfstandige naamwoorden. Begrijp het niet nog een keer verkeerd!


WHISKY of WHISKY?

Je hebt vast het woord whisky gezien. Het is een foutspreuk? natuurlijk niet! Het woord whisky wordt gebruikt in Schotland, Japan, Frankrijk of andere plaatsen, dan moet whisky uit Ierland of de Verenigde Staten als whisky worden gespeld. Waarom gebeurt dit? Laat de geschiedenis ons antwoorden. In de 19e eeuw is de Schotse whisky van wisselende kwaliteit en sommige kunnen als verschrikkelijk worden omschreven. Om het verschil te maken met Schotse whisky, vindt Irish Whiskey de manier om een ​​"e" toe te voegen aan de naam van de whisky die naar de Verenigde Staten wordt geëxporteerd. Sindsdien is het woord whisky de exclusieve term geworden voor Ierse en Amerikaanse whisky. Let op, vertel Schotland alsjeblieft niet dat hij whisky distilleert, of hij zal je vragen hier onmiddellijk weg te gaan.

whiskey2

whisky 3

Onze Goalong-whisky zal ook meerdere "e" hebben, wat "uitstekend" betekent in de traditionele distillatie en productie van whisky. En behoud de uitstekende kwaliteit voor service over de hele wereld. Goalong-drank, wereldwijd bekend!

威士忌4