Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>industry News

Wodka Tonic

Jan 01 7070

71

72

Tonic Water is een soort koolzuurhoudende drank met kinine, dus er is wat bitterheid. meestal met toevoeging van citroen en suiker als smaakstof, en wat cafeïne. Tonic water wordt vaak aan de cocktail toegevoegd, vooral gemengd met gin of wodka. U kunt ook mengen met Absinth om een ​​evenwichtige smaakdrank te verkrijgen
Halverwege de 19e eeuw vroeg tonic patentbescherming aan in het Verenigd Koninkrijk. In de 20e eeuw introduceerde het bedrijf Schweppes, dat beroemd is vanwege het produceren van ginger ale, tonic op de Amerikaanse markt. Er wordt gezegd dat de populariteit van tonic te danken is aan de kininesamenstelling.
Begin zeventiende eeuw wordt kinine beschouwd als een veilige en effectieve manier om malaria te voorkomen en te behandelen. De chemische bestanddelen van kinabast, die inheems is in de Andes-bomen. Het probleem is de te bittere smaak van kinine. Dus op dat moment nemen sommige mensen de verdunde vorm aan. De beste samenstelling van kinine is verdunde gin, citroen en suiker. Sinds het tonische water voor het eerst werd geproduceerd, denken mensen dat het toevoegen van een kleine hoeveelheid gin goed is voor de gezondheid en de behandeling van malaria.
Tonic water bevat echter te weinig kinine om malaria te voorkomen, dus de hoge dosis chemische productie van kinine is nog steeds de eerste keuze. Kininetherapie doodt malaria niet echt, maar vermindert alleen de symptomen. In de meeste gevallen zijn antibiotica nodig om volledig te herstellen. Mensen moeten minimaal 1.77 liter tonicum drinken om malaria te behandelen, dat is vrij duur. Ondanks het tonische gebrek aan voldoende kinine om de symptomen van malaria te verminderen, noemen mensen het nog steeds het tonische water, omdat het goed is voor onze gezondheid en veel voordelen heeft. Toch blijven de naam en drankjes in de mode.