Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws>industry News

Welke whisky drink je voor welke gelegenheid?

Jan 01 7070

Hoe kies je de juiste whisky voor verschillende gelegenheden?

De timing en gelegenheid om van whisky te genieten, zal zeker je verlangen naar whisky beïnvloeden. Hier zijn enkele eenvoudige veronderstellingen. En ik zal enkele basisprincipes aanbevelen voor het kiezen van whisky.


1. Nachtclubfeest

Verspil hier geen Schotse single malt whisky. Het is beter om de Kentucky bourbon whisky of Schotse blended whisky te kiezen en deze te drinken met ijsblokjes. In dit scenario is het belangrijkste de prijs, niet het merk. Omdat je je focust op de mensen, dingen om je heen. Je negeert het aroma van het whiskyglas in je hand.

Nachtclubfeest whisky

2. Maak een glaasje cocktail om vakmanschap te tonen

Kies nooit goedkope whisky om cocktails te blenden. De slechte grondstoffen die de drankjes maken, zullen verschrikkelijk zijn. En mix niet zomaar één fles whisky om de cocktail te mixen. Whisky met een te zware turfsmaak zal zeker de elegantie van andere ondersteunende acteurs stelen, en te zoete whisky zal de smaakbalans verliezen. Je kunt Schotse of Japanse blended whisky, American Maker's Mark Whisky of Amerikaanse rogge whisky gebruiken. Al die whisky's hebben maar een budget van 30-40 euro per fles.

cocktail

3. Neem een ​​drankje na het werk

Elk volk heeft zijn eigen favoriete whisky, maar naarmate de consumentenmarkt zich uitbreidt, wordt de keuze gediversifieerd. Zeker als de prijs van je favoriete whisky enorm stijgt, kun je alleen een andere kiezen die bij je past. Er zijn twee oplossingen voor dit probleem:

1. Een fles bourbon whisky met ijs

2. Een fles Schotse non-aged whisky (NAS)

Drink een drankje na het werk