Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws

Laten we een date hebben met harige krabben in LIU6 BAR

Jan 01 7070

De vroege herfst is een goed moment om krabben te eten. Gestoomde harige krab is een traditioneel Chinees gerecht. Deze schotelkrab is origineel, oranje van kleur, heerlijk krabvlees, rijk aan voeding, behoort tot de gestoomde zeevruchtenkeuken, beroemd om zijn zachte smaak, rijk aan voeding. Op 8 oktober heeft het Goalong-groepsteam een ​​goede rol in LIU6 BAR om harige krabben te eten met het drinken van onze eigen Chinese single malt whisky en ambachtelijk bier New Beer King.

高 朗 螃蟹 威士忌

Pitcute


Het gelukkigste in het leven is dat we ons eigen in de fabriek gebrouwen bier en whisky drinken in onze eigen bistro en harige krabben eten van de baas. Laten we kijken naar deze blije gezichten.

zo hebbenzitten in een gezellige bistro, luisteren naar zachte muziek en praten over onze vijfjarige single malt whisky was wordt vast onvergetelijk.

deel

afscheid 1


Dit is ons krabfeest voor binnen, laten we nu eens kijken naar ons krabfeest voor buiten. Krabfeesten voor buiten zijn duidelijk meer voor knappe mannen.


buitenshuis

Goedenavond is voorbij. KijkING op naar weer een fijne avond.Welkom bij Drink Goalong Likeur WHISKY en het drinken van onze New Beer King.

Fabrieksteamactiviteiten