Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws

De 100e verjaardag van de oprichting van de Communistische Partij van China

Jan 01 7070

图片 1

De partijtak van Goalong Liquor Group werd opgericht op de laatste dag van de 100ste verjaardag van de oprichting van de partij, waarmee een nieuwe reis van de tweede eeuw werd geopend. Vandaag is een zeer belangrijke en plechtige dag in de geschiedenis van de Communistische Partij van China en de Chinese natie. Het is een groot historisch moment vol plechtigheid en trots. Het is de 100ste verjaardag van de oprichting van de Communistische Partij van China. Om 8 uur werd er plechtig een grootse ceremonie van warmte en jeugd gehouden op het Plein van de Hemelse Vrede.  

2 

Alle medewerkers van de Goalong Liquor Group zongen "No Communist Party without new China". De hele staf keek samen naar de grote ceremonie en luisterde aandachtig naar de belangrijke toespraak van secretaris-generaal Xi Jinping op de 100ste verjaardagsconferentie van de Chinese Communistische Partij.   

3

Terugkijkend op het glorieuze verloop van de honderdjarige strijd van de Communistische Partij van China: de Chinese natie is een grote natie in de wereld, met een lange geschiedenis van beschaving van meer dan 5,000 jaar, en heeft onuitwisbare bijdragen geleverd aan de vooruitgang van de mensheid beschaving. Na de Opiumoorlog in 1840 werd China geleidelijk een semi-koloniale en semi-feodale samenleving. Het land werd vernederd, de mensen leden en de beschaving was bedekt met stof. De Chinese natie leed ongekende rampen. Sindsdien is het realiseren van de grote verjonging van de Chinese natie de grootste droom geworden van het Chinese volk en de Chinese natie.

4  

In de afgelopen 100 jaar heeft de Communistische Partij van China een uitstekend antwoord gegeven aan het volk en de geschiedenis. Nu heeft de Communistische Partij van China zich verenigd en het Chinese volk geleid om een ​​nieuwe weg in te slaan om het tweede honderdjarige doel te realiseren.  

5 

Luisterend naar de belangrijke toespraak van secretaris-generaal Xi Jinping, spraken elk partijlid, partijlid op proef en activist van de Goalong Liquor Group hun aanmoediging uit en gaven krachtig antwoord op de oproep van secretaris-generaal Xi Jinping, om de oorspronkelijke missie in gedachten te houden, om hun idealen en geloofsovertuiging, om het doel uit te voeren om de mensen van ganser harte en van ganser harte te dienen, om een ​​voorbeeldige demonstratie van partijleden te geven, en om de geest van grote partijopbouw voort te zetten. Neem de geschiedenis als een spiegel, creëer de toekomst en blijf grote bijdragen leveren aan de grote zaak van het verjongen van de Chinese natie, het zoeken naar geluk voor de mensen en het opbouwen van een mooie toekomst van socialisme met Chinese kenmerken.   

6