Alle categorieën
en.pngEN

Home>Nieuws

Film kijken herinner je de oorspronkelijke geest, ga vooruit op het juiste moment

Jan 01 7070

Tijden van wind en regen, jaren van bergen en rivieren, de hoek van de twinkeling, het zijn allemaal onze diepe herinneringen aan de veelbewogen jaren. Op 9 oktober 2021 zullen alle medewerkers van Gaolang Liquor samen de herinnering aan rood najagen in 《The Battle at Lake Changjin》! 

lang

Geloof niet in onoverkomelijke moeilijkheden. Geloof niet dat er een vijand is die niet verslagen kan worden. Geloof niet in onmogelijke taken. Dit is de slag bij Chosin Lake die ons het grootste gevoel heeft gebracht.

长津湖2

The Battle of Chosin Lake is de achtergrond van de film en vertelt het verhaal van Chinese vrijwillige legertroepen en 1950 Amerikaanse troepen in het Koreaanse Chosin Lake, de Chinese vrijwilligers van 9 korpsen in een extreem harde omgeving, standhouden en doden, de meer dan één divisiedivisie omringd Changjin-meergebied, lichaam telt meer dan 13000 mensen, keert een slagveld om. Het ontroerende verhaal van de grote bijdrage aan de overwinning van de Slag bij Jangjin-ho prijst de revolutionaire geest van de vrijwilligers die bevelen opvolgden en standvastig stonden tegen de dood.

长津湖3

Tijdens de 176 minuten dat we naar de film keken, stopten we allemaal met hart en ziel in het verhaal, en de beelden van Chinese vrijwilligers die hun mannetje stonden en dapper de vijand bevechten in de extreem barre omgeving, brachten tranen in onze ogen.

长津湖5

Al het personeel van Gaolang Liquor keek naar "The Battle at Lake Changjin"

samen, wat een positieve invloed had op hun toekomstige werk en leven. De ontwikkeling van de groep is als klimmen, als je niet vooruitgaat, trek je je terug. Het is een nooit eindigende reis, en alleen door constant vooruit te gaan, pieken te beklimmen en doelen te overtreffen, kun je genieten van de schoonheid van de piek. We zullen de oorspronkelijke ambitie niet vergeten, blijven worstelen.

Grote muur

Goalong-drank, wereldwijd bekend!