Alle categorieën

Home>Producten>Wodka en Gin

Goalong Royal Carlston wodka 700ml 40%abv 700ml 40%abv


Plaats van herkomst:China
Merk:Dubbelzinnig
Minimum bestelhoeveelheid:Een container
Details van de verpakking:12 flessen / doos
Levertijd:7 dagen verzending na bestelling bevestigen
Betalingscondities:T / T, LC, OA
Capaciteit van de levering:10000 dozen / dag

Minimum bestelhoeveelheid:

12000


Omschrijving
未 标题 -2_ 副本
Goalong wodka met deze gerst-maïs wodka, die driemaal is gedistilleerd en viermaal is gefilterd met berkenhoutskool, puur en fris, de afgebeelde producten zijn onderscheidende wodka's verpakt in energieke ontwerpen. Rijke smaken en smaken, harmonieus afgestemd op andere dranken en zeer populair bij jonge consumenten.
SmaakOriginele smaak en aangepaste gearomatiseerde smaak 
SmaakKrokant zacht en duurzaam, soepele en frisse entree 
11
22

1640163039396914.webp_副本

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. is een one-stop professionele internationale likeurfabrikant in China, geïnvesteerd door UK Goalong Group in het jaar 2018, en produceert en exporteert voornamelijk whisky, cognac, wodka, gin, likeuren en andere likeuren. gelegen in het Two Oriented Industrial Park van de stad Liuyang, het is de 1e grootste schaal enkele schilderij whisky distilleerderij in China, en ook de 4e distilleerderij die door Goalong Group is geïnvesteerd, met de meest geavanceerde en gemoderniseerde apparatuur en het hoogste managementsysteem, dat het 4e internationale leveringsniveau van de groep vertegenwoordigt, voornamelijk gericht op Chinese whisky maken en private label likeuren voor klanten uit binnen- en buitenland.

Leidt de export gedurende 7 opeenvolgende jaren. Snelle levering, gegarandeerde kwaliteit en uitstekende after-sales service. Bied u een vijfsterren one-stop-shopping-ervaring. Bij geen van de producten die op de markt circuleren, zijn er voedselveiligheidsincidenten geweest. De tevredenheid uit het klantonderzoek bedraagt ​​meer dan 90%. Wij accepteren toezicht en correctie van wereldwijde klanten en professionele instellingen.

FAQ

1. Kun je wodka met verschillende smaken maken?

Ja, we kunnen als klant verschillende smaken wodka maken. Zoals Chocoladesmaak, lycheesmaak, amandelsmaak, watermeloensmaak, mangosmaak en groene appelsmaak. Al die wodka die we voor onze klant hebben gemaakt.

2. Kunnen we ons eigen logo of ontwerp op het etiket gebruiken?

Ja, wij accepteren aangepaste ontwerpen. We hebben ook een team van ontwerpers om u te helpen bij het ontwerpen.

3. Wat is de inhoud van de fles?

We hebben een fles van 700 ml bij de hand. Wij kunnen de mal voor uw geautoriseerde fles openen.

4. Wat zijn de openingscyclus en de kosten van de mal?

Onze matrijsopeningscyclus duurt gewoonlijk ongeveer twee weken, verdeeld in mechanische flessen en handmatige flessen, en de kosten liggen tussen de 300 en 1500 dollar. Gezien de langdurige samenwerking in de toekomst kunnen we overwegen om bij de eerste grote bestelling de matrijsopeningskosten terug te betalen.

5. Wat moet ik doen als de goederen tijdens het transport naar de lokale omgeving ernstig beschadigd raken?

Onze verpakkingen zijn geschikt voor internationaal transport en het schadepercentage is extreem laag. Maak binnen 2 uur na ontvangst van de goederen foto's en verzamel bewijsmateriaal. Wij vergoeden uw volgende bestelling op basis van het daadwerkelijke verlies.

6. Wat moet ik doen als wijnlekken en etiketfouten worden veroorzaakt door onjuiste processen of productie die de verkoop beïnvloeden?

Omdat de etikettering door een machine wordt uitgevoerd, is het foutbereik zeer laag en is het moeilijk om de fout met het blote oog te zien, dus u kunt erop vertrouwen. Wat betreft het probleem van wijnlekkage: aangezien het deksel vele malen is verbeterd, is de kans op wijnlekkage zeer klein. Als het echt om fabrieksredenen gaat, neem dan een foto als bewijs en wij zijn bereid de bijbehorende verantwoordelijkheid te dragen.

7. Klanten op onze markt staan ​​zeer afwijzend tegenover Chinees eten, omdat er veel voedselproblemen zijn in China. Hoe kunnen we de twijfels van de eindmarkt wegnemen?

Indien nodig kunnen wij samenwerken met QS-testen of andere internationaal gecertificeerde BV, inspecties door derden, etc. Absoluut de kwaliteit garanderen. Vergeleken met andere grote merken sterke drank zijn onze producten kosteneffectief. De prijs is gematigd en de kwaliteit is gegarandeerd. Ik geloof dat dit je zeker zal helpen een grotere markt te openen.

8. Wat als er een verschil is tussen bulkwijn?

en wijn proeven? Elke keer dat een monster wordt verzonden, brengen we het bijbehorende label aan en bewaren we een kopie in het monsterrek van het bedrijf. Bij het produceren van bulkgoederen zullen wij inzetten en produceren op basis van monsters, dus het probleem dat u overweegt bestaat in principe niet.

9. Ik wil 6 flessen whisky kopen. Kan uw bedrijf een remboursservice aanbieden?

Omdat wijn gevaarlijk en kwetsbaar is, raden wij u af om 6 flessen te kopen. Je kunt eerst één flesje proberen. Vanwege lokale express accepteren wij geen rembours.

10. Hoeveel inspecties zijn er mogelijk tijdens het gehele productieproces, en hoeveel volledige inspecties?

Al onze functies zullen wederzijdse inspecties en zelfinspecties uitvoeren. Daarnaast vinden er 2 willekeurige inspecties plaats

en 1 volledige inspectie.


Details
2
3
4
ONDERZOEK