Alle categorieën

Home>Producten>Whisky

Doelpunt 1e Chinese single malt whisky 700 ml / 750 ml 40% alc


Plaats van herkomst:China
Merk:Mee te gaan
Minimum bestelhoeveelheid:Een container
Details van de verpakking:Elke fles verpakt geschenkdoos, 4 flessen/doos
Levertijd:7 dagen verzending na bestelling bevestigen
Betalingscondities:T / T, LC, OA
Capaciteit van de levering:3000 dozen / dag

Minimum bestelhoeveelheid:

12000


Omschrijving
1
2


Na het traditionele proces wordt de mout gemalen, versuikerd en vervolgens 16 uur gefermenteerd in een kamer met een constante temperatuur van 72 graden, en vervolgens driemaal gedistilleerd via een traditionele keteldestillatiemachine. Gedurende de periode kan het natuurlijke aroma van planten door de volwassene in eikenhouten vaten worden opgenomen en kan een prachtige amberkleur worden geproduceerd. Tegelijkertijd kan het ook de sterke stimulatie van alcohol met een hoge concentratie verminderen. De ingang is zacht en zacht, en de smaak is rijk en zacht.


3
4
5


2013, Goalong-alcoholische drank Grouphas voert de zuivere aanwinst uit en single malt whisky. Het product wordt verkocht in bekende supermarktketens in de Verenigde Staten. We accepteren op maat gemaakte drank en verpakkingen om deze producten te exporteren. Als exporteur van een merkagent geven we de grootste prijskorting om de markt te winnen.

Orderproces

Bedrijfsprofiel

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. is een one-stop professionele internationale likeurfabrikant in China, geïnvesteerd door UK Goalong Group in het jaar 2018, en produceert en exporteert voornamelijk whisky, cognac, wodka, gin, likeuren en andere likeuren. gelegen in het Two Oriented Industrial Park van de stad Liuyang, het is de 1e grootste schaal enkele schilderij whisky distilleerderij in China, en ook de 4e distilleerderij die door Goalong Group is geïnvesteerd, met de meest geavanceerde en gemoderniseerde apparatuur en het hoogste managementsysteem, dat het 4e internationale leveringsniveau van de groep vertegenwoordigt, voornamelijk gericht op Chinese whisky maken en private label likeuren voor klanten uit binnen- en buitenland.

Waarom voor ons kiezen

7 opeenvolgende jaren de export leiden. Snelle levering, gegarandeerde kwaliteit en uitstekende service na verkoop. Breng je een vijfsterren one-stop shopping-ervaring. Geen van de producten die op de markt circuleren, hebben te maken gehad met voedselveiligheidsincidenten. De tevredenheid van klantenonderzoek overschrijdt 90%. We accepteren toezicht en correctie van wereldwijde klanten en professionele instellingen.

QA

1. Hoe oud is deze whisky?

Deze whisky is een pure maltwhisky, die we zelf distilleren en minimaal 5 jaar in eikenhouten vaten hebben gerijpt.

2. Kunnen we ons eigen logo of ontwerp op het etiket gebruiken?

Ja, wij accepteren aangepaste ontwerpen. We hebben ook een team van ontwerpers om u te helpen bij het ontwerpen.

3. Wat is de inhoud van de fles?

We hebben een fles van 700 ml bij de hand. Wij kunnen de mal voor uw geautoriseerde fles openen.

4. Wat zijn de openingscyclus en de kosten van de mal?

Onze matrijsopeningscyclus duurt gewoonlijk ongeveer twee weken, verdeeld in mechanische flessen en handmatige flessen, en de kosten liggen tussen de 300 en 1500 dollar. Gezien de langdurige samenwerking in de toekomst kunnen we overwegen om bij de eerste grote bestelling de matrijsopeningskosten terug te betalen.

5. Wat moet ik doen als de goederen tijdens het transport naar de lokale omgeving ernstig beschadigd raken?

Onze verpakkingen zijn geschikt voor internationaal transport en het schadepercentage is extreem laag. Maak binnen 2 uur na ontvangst van de goederen foto's en verzamel bewijsmateriaal. Wij vergoeden uw volgende bestelling op basis van het daadwerkelijke verlies.

6. Wat moet ik doen als wijnlekken en etiketfouten worden veroorzaakt door onjuiste processen of productie die de verkoop beïnvloeden?

Omdat de etikettering door een machine wordt uitgevoerd, is het foutbereik zeer laag en is het moeilijk om de fout met het blote oog te zien, dus u kunt erop vertrouwen. Wat betreft het probleem van wijnlekkage: aangezien het deksel vele malen is verbeterd, is de kans op wijnlekkage zeer klein. Als het echt om fabrieksredenen gaat, neem dan een foto als bewijs en wij zijn bereid de bijbehorende verantwoordelijkheid te dragen.

7. Klanten op onze markt staan ​​zeer afwijzend tegenover Chinees eten, omdat er veel voedselproblemen zijn in China. Hoe kunnen we de twijfels van de eindmarkt wegnemen?

Indien nodig kunnen we samenwerken met inspectietests door derden of andere internationaal gecertificeerde BV, SGS enz. Absoluut

garanderen de kwaliteit. Vergeleken met andere grote merken sterke drank zijn onze producten kosteneffectief. De prijs is gematigd en de kwaliteit is gegarandeerd. Ik geloof dat dit je zeker zal helpen een grotere markt te openen.

8. Wat als er een verschil is tussen bulkwijn en proefwijn?

Elke keer dat een monster wordt verzonden, brengen we het bijbehorende label aan en bewaren we een kopie in het monsterrek van het bedrijf. Bij het produceren van bulkgoederen zullen wij inzetten en produceren op basis van monsters, dus het probleem dat u overweegt bestaat in principe niet.

9. Ik wil 6 flessen whisky kopen. Kan uw bedrijf een remboursservice aanbieden?

Omdat wijn gevaarlijk en kwetsbaar is, raden wij u af om 6 flessen te kopen. Je kunt eerst één flesje proberen. Vanwege lokale express accepteren wij geen rembours.

10. Hoeveel inspecties zijn er mogelijk tijdens het gehele productieproces, en hoeveel volledige inspecties?

Al onze functies zullen wederzijdse inspecties en zelfinspecties uitvoeren. Daarnaast vinden er 2 willekeurige inspecties plaats


Details
2
3
4
5
6
7
ONDERZOEK