Alle categorieën

Home>Producten>Whisky

Goalong single malt whisky 700ml 40%abv Bourbon barrel aging


Plaats van herkomst:China
Merk:Mee te gaan
Minimum bestelhoeveelheid:Een container
Details van de verpakking:Elke fles verpakte geschenkdoos, 6 flessen / doos
Levertijd:7 dagen verzending na bestelling bevestigen
Betalingscondities:T / T, LC, OA
Capaciteit van de levering:5000 dozen / dag

Minimum bestelhoeveelheid:

12000


Omschrijving
1
3

Het leven moet leven met geluk en liefde, zo'n leven is ons verlangen waard. Geluk komt vaak voort uit eenvoud. Goalong zijn whiskydistilleerderijen in China. Neem een ​​fles mee Goalong single malt-whisky met een goede vriend en kijk naar een spannende wedstrijd. Laten we proosten op geluk.

2
4

Goalong Group richt zich op de productie, onderzoek en ontwikkeling en verkoop van whisky, cognac, wodka, gin, ambachtelijk bier, natuurlijke rijstbaijiu, verpakt drinkwater, functionele dranken en meerdere dranken.

Amerikaanse single malt whisky

Goalong Group met grote destillatie-eenheid en intelligent centraal besturingssysteem voor het distilleren van whisky. Volautomatische bottellijn en moderne productiewerkplaats, Goalong Group kan elke dag 10000 kistenproducten produceren met 8 automatische productiebottellijnen. Goalong Group heeft een professioneel internationaal kwaliteitsmanagementteam met strikte overeenstemming en het internationale kwaliteitsmanagementsysteem, ISO- en HACCP-certificering. Vertrouwen begint met kwaliteit.

1640067860152462.png.webp_副本

1640072346642168.webp_副本

Goalong Group biedt one-stop-drankservice voor sterke drank en heeft een leveringscapaciteit van de derde internationale generatie. Sinds 3 is Goalong Group 2009 jaar op rij toonaangevend in de export van whisky, cognac en wodka.

Amerikaanse single malt whisky

Goalong whisky en cognac geëxporteerd naar meer dan 50 landen wereldwijd, geen veiligheidsongeval, 100% after-sales service.

Amerikaanse single malt whisky

Details
2
3
ONDERZOEK